Mennyi az az összeg amivel nyugdíjba mennél?
Figyelt kérdés
Írj jelenlegi életkort is.tegnapelőtt 10:32
1/16 anonim válasza:
200-250 millió, azaz 4-5 kiadható lakás ára. Ebből a jelenlegi életszínvonalam tudnám tartani.
29/F
2/16 anonim válasza:
Jelenértéken 262 040 234,7
33 éves vagyok
3/16 anonim válasza:
Már nyugdíjas vagyok! 350 ezer Ft/hó a nyugdíjam.
4/16 anonim válasza:
Jelenértéken kb 800 ezer havonta. Ez kevesebb, mint a monstani jövedelmem, de elég lenne.
6/16 anonim válasza:
31 éves vagyok, ha most lenne 300-350 millióm akkor elmennék nyugdíjba. Ha csak 10%-os hozamot tudnék elérni, akkor az évi 30-35 millió, amiből elég lenne csak évi 6-7 milliót felszedni, a többi mehetne ugyanúgy befektetésbe. Ingatlanok, SP500, Részvények, Állampapír, Kötvények alkotnák a befektetési portfóliómat.
7/16 anonim válasza:
Annyi, amennyinek a 2,5%-a fedezi a megélhetésem. Kb. 1 M Eur/USD.(kb. a 4. választ tudom megismételni én is.) 40 éves vagyok.
8/16 anonim válasza:
@5
500 méter?
Érdekes.
Vagy 500 millióra gondolsz?
Az 500M.
9/16 anonim válasza:
100 millióval már meg tudnám oldani
10/16 anonim válasza:
A magyartanárodra gondolok, ahogy sír, ahogy nem tudsz még mindig szöveget értelmezni. A kötekedés és szavak kiforgatása az megy, nagyon jól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!