Vásároltam zöldségesnél szoltam kártyával fizetnék és közölte ugy drágább a vásárlás. Készpénzt adjak ha lehet. Ez igy müködhet?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 04:33
1/14 anonim válasza:
Tessék?
Már írnék is be a panaszkönyvbe attól függetlenül, hogy készpénzben fizetném ki.
2/14 anonim válasza:
Nincs erre kiskapu egyébként? Nemrég parfümöt rendeltem, normális webshopból, személyes átvétellel, és fel volt tüntetve a honlapon, hogy ha kártyával fizetek, akkor rájön (asszem) 3%. Ennyire amatőrök lennének, hogy kiírják, ha nem szabad ilyent?
3/14 anonim válasza:
Kiskapu nem tudom, hogy van-e, de az biztos, hogy önmagában készpénzes fizetést helyettesítő eszközök használatáért alapvetően tilos felárat kérni.
Ha van erre energiátok (kérdező és #2), a fogyasztóvédelemnél megérhet egy kört.
4/14 anonim válasza:
Kiskapu, ha "kedvezményt" adsz készpénzes vásárlóknak. Láttam olyat, ahol így volt és 10% volt a különbség. Ugye kedvezményt adhatnak bármira
5/14 anonim válasza:
4# Igen, így szokták kérni hogy kp fizetéssel olcsóbb. Így legális.
6/14 anonim válasza:
A kártyás fizetésért nem lehet felárat kérni. De ahol ilyet trükköznek, ott nem vásárolnék.
7/14 anonim válasza:
Igen ez így működik mert eladónak büntetést kell fizetni a kártyás vásárlások után.
8/14 anonim válasza:
Mondhatja, hogy bizonyos összeg alatt nem lehet kártyával fizetni de a végösszeg nem lehet több
A végösszeg az fix, nem befolyásolja mivel fizetsz, esik-e a hó, beteg-e a hozzátartozója...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!