Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meddig tart még a brozvasárnap...

Meddig tart még a brozvasárnap óta tartó ünnepi időszak?

Figyelt kérdés

Semmit nem lehet elintézni. A webáruházak pedig nem szállítanak, ígéretük ellenére.

Az ünnepek száma hivatalosan 3 nap. Ezzel szemben egy hónapig megáll az élet Magyarországon. Ennyire gazdagok vagyunk?

#ügyintézés #Meddig tartanak az ünnepek?
tegnapelőtt 14:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%

Neked csak 3 nap, sok helyen ez 2 hét leállás. Szóval majd hétfőtől szépen visszaáll minden ahogy eddig volt.

De gondolom eddig barlangban lakhattál mert ez kb. eddig is így volt a december végével és január elejével

tegnapelőtt 15:27
 2/13 A kérdező kommentje:

Szerinted jól van ez így? Szerintem nem.

És az nem magyarázat, hogy eddig is így volt. Ez csak egy süketelés. Azt gondolod, hogy ebben az országban már mindenbe bele kell törődni? Másodika és harmadika MUNKANAP!

tegnapelőtt 16:45
 3/13 A kérdező kommentje:
És nem is két hét leállás, hanem majdnem egy egész hónap. Borzasztó gazdag ez az ország, hogy ezt megengedheti magának. Ugye?
tegnapelőtt 16:46
 4/13 anonim ***** válasza:

Gondolom az ünnepek alatt is rendeltek az emberek. Tehát baromi sok megrendelést kell feldolgozniuk a webáruházaknak ami miatt hosszabb lehet a szállítási idő is.

Mellesleg tegnap gls-es autót láttam. Tehát ők amit lehetett már vittek is ki.

Az ország gazdagsága nem tudom, hogy jön ide. Nem ő üzemelteti a webáruházakat, sem a futárszolgálatokat.

tegnapelőtt 17:10
 5/13 A kérdező kommentje:

Hogy megértsd: Ha nagyobb az áruforgalom, akkor több az áfa bevétel. Például. És ha több a termelés, akkor nagyobb a gdp. Stb. stb.

Amikor leáll az élet, akkor azt a gazdaság megsínyli.

tegnap 06:25
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem a kormány mondja meg, hogy a versenypiacon melyik cég/szolgáltató mikor kezdjen el dolgozni. Ez független attól, hogy több az ÁFA-bevétel vagy sem.

Hozzánk 2 hétig nem jött ki a kenyeresautó. Soha nem volt még ilyen. Átmentem a legközelebbi faluba, ahol volt bolt és vettem kenyeret, nem pedig interneten írtam ki a sérelmem. De legközelebb jelzem a kenyeresnek, hogy a GDP növekedést nem segítette elő ezzel a magatartásával, ami nem éppen szép dolog. :)

tegnap 06:48
 7/13 A kérdező kommentje:

Szerinted az természetes, hogy a szomszéd faluba kell menni kenyérért?

Szerinted nincsenek öregek, betegek, gyerekesek, autóval nem rendelkezők?

Szerinted egy hónapig nincs szükség háziorvosra?

Szerinted nekünk kell vadászni a beszerzési helyekre, azért, mert egy hónapig nem méltóztatnak dolgozni?

Szerinted ha akad egy hivatalos ügyem hirtelen, akkor várjam meg, amíg az ügyintézők beszerzik a tizenkettedik világító egeret karácsonyra?

Szerinted tűrnöm kell, hogy ha megrendelek valamit december 18-án és át is utalom az árát, akkor január tizedikén szállítják ki???? (Mielőtt belekötsz, NEM írták ki a honlapon, hogy ők egy hónapig karácsonyoznak).

Szerinted ez a helyes mentalitás? Hogy egy hónapig megáll az élet?

Ez aztán a munkaalapú társadalom! Gratulálok!

tegnap 07:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Tehát ha mondjuk a webáruházban dolgozó kolléga elmegy erre a 2 hétre valahova belföldön egy wellness szállóba akkor nem költ semmit és nem pörög a gazdaság....éééérteeeem....
tegnap 08:14
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem az a baj, hogy egy kolléga elmegy 2 hétre, hanem az, hogy egy hónapra leáll az ország egy hónapra.

De nem akarod megérteni, csak kötekedni tudsz.

tegnap 14:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Én mindent el tudtam intézni amit szerettem volna még karácsony előtt is, után is, a szilveszteri munkaszünet se akadályozott a dolgaimba.

Szóval nem tudom mikor állt le az ország.

Ez úgy látom csak neked fájdalmad, hogy nem a szokásos 2-3 nap alatt kaptad meg a megrendelt terméket, hanem az ünnepek miatt egy kicsit többet kell várni a csomagra.

tegnap 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!