Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi lesz az euro 2030-ban?

Mennyi lesz az euro 2030-ban?

Figyelt kérdés
Tudom hogy ezt nem lehet pontosan megmondani, de mégis nagyjából mire lehet számítani?

tegnapelőtt 13:40
A kérdező szavazást indított:
350 alatt
400 alatt de 350 felett
450 alatt de 400 felett
500 alatt de 450 felett
550 alatt de 500 felett
550 felett
600 felett
19 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
49%

Forintban, rubelben, koronában, lei-ben?

Azért mennyire kell burokban élni, hogy kérdezni se tudjunk értelmesen?

tegnapelőtt 13:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Kedves 1 es válaszoló! Azt gondoltam, hogyha egy magyar oldalon, magyar nyelven, Magyaroroszágról tesznek fel neked egy kérdést, amelyre magyarul válaszolsz egyértelművé válik számodra is, hogy forintra gondolok. De a kedvedért megerősítem, hogy igen forintban, nem rubelben és nem is leiben.
tegnapelőtt 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha addigra még mindig a rühes forint lesz, akkor tutira legalább 600 lesz. De ha lesz egy kúrmányváltás végre, akkor ha minden jól megy, addigra már nálunk is Euró lesz végre.
tegnapelőtt 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:
32%

"zt gondoltam, hogyha egy magyar oldalon, magyar nyelven, Magyaroroszágról tesznek fel neked egy kérdést, amelyre magyarul válaszolsz egyértelművé válik számodra is, hogy forintra gondolok."

Nem, mert az orromnál tovább is látok, és tudom, hogy sokan kommentelnek itt pl. erdélyből is, nekik Lei is lehet a mérték.

De ha továbbmegyünk, maga a kérdés is értelmetlen, mert "mennyi lesz az euró"...pfff

Mennyi mi? Mennyi darab? Mennyi lesz a zsebedben? Mennyi lesz a malacperselyemben?

Nyilván ki lehet következtetni, hogy mire gondol a költő, de tanuljunk már meg egyértelműen kérdezni, és ne arra hagyatkozni, hogy majd a válaszolóknek úgyis egyértelmű, hogy mit gondolunk.

tegnapelőtt 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki értette, hogy mire gondol a kérdező. Aki pedig Erdélyből kommentel, a válaszlehetőségekből neki is egyértelmű, bár szerintem anélkül is.
tegnapelőtt 21:31
 6/8 anonim ***** válasza:
47%
Hát persze, hogy mindenki értette. Akkor is illik magasabb szinten megfogalmazni, mint egy 5 éves.
tegnapelőtt 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, ha egy magyar oldalon, magyar nyelven teszel fel kérdést, akkor a hogy és a de előtt miért nincs vessző? A "400 alatt de 350 felett"-et pedig sokkal jobb lett volna úgy írni, hogy 350 és 400 között.
tegnap 01:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Mi a jelentősége számodra, hogy mennyi lesz egy euró akkor?

Eurót akarsz rakosgatni a számládra addig?

ma 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!