Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » FoxPost annyira hanyag?

FoxPost annyira hanyag?

Figyelt kérdés

Feladtak nekem egy csomagot 30-án.

Eddig még nem jött meg és a csomag lekérdezés-nél is azt írja, hogy az eladó még nem adta át nekik a csomagot. Fényképet küldött róla, hogy ott van a FoxPost-nál szóval nem értem.

Utánvétes tehát nem hiszem, hogy átverés lenne.

Felhívtam az ügyfélszolgálatom ők is azt mondták, hogy még nem adta át a csomagot. Utána azt mondta a nő, hogy elvileg ma kiürítették a trezort és lehet ott volt a csomagom de lehet, hogy nem.

Most ezek nem tudják, hogy hol van vagy átvették-e? Akkor ki tudja?

Van itt valaki akinek van tapasztalata ebben, hogy kb mikor érkezik meg? Ha mondjuk holnap kiveszik a trezorból akkor azt kiszállítják aznap vagy napok kérdése?

Már most látom előre, hogy mégegyszer nem kell ezt a szolgáltatást használnom.

#csomagküldés #FOXPOST #Csomag házhozszállítás
jan. 2. 17:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%
Mivel verték át amikor utánvétes a csomag?
jan. 3. 08:12
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

5.000ft-ot küldtem el a szállításra amúgy a 100+ az utánvét.

jan. 3. 11:50
 13/16 anonim ***** válasza:
42%
Na várj csak… Azt nem említetted, hogy előre küldtél pénzt a szállításra…
jan. 3. 13:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Igen elég hanyagok. Kaptam egy sms-t, hogy a csomagom az automatában van. Címnek annyit írtak, hogy Budapest 02. Társasház Horváth utca.

Felhívtam az ügyfélszolgálatot és a pali mondta, hogy ja, Kapás utcai zöldséges mögött van az automata, mivel a Horváth utcában van a társasház bejárata, de átnyúlik a Kapás utcáig. Persze az nem Horváth utca és jó el van dugva.

Idén eldöntöttem, nem rendelek semmit, elegem van, hogy hol ide, hol oda, hol amoda kell menni a csomagért. Az egyik csak déltől nyit ki, a másik csak délelőtt stb.

jan. 8. 22:23
 15/16 A kérdező kommentje:

DPD a legjobb lehet drágább kicsit de maximum 2 nap és ott van. Volt, hogy 1 nap alatt kiszállították.

El kell felejteni ezt a FoxPost-ot. Én biztos azt teszem.

jan. 17. 13:02
 16/16 anonim ***** válasza:

2024. dec. 3-án feladtam egy csomagot a Postán, potom 2600 Ft volt. A csomag súlya 8 dkg és 20x20-as pufi borítékban volt. 2025.01.09-én kaptam egy levelet a csomagnyomozó raktárból, hogy se a címzett és se én akinek visszaküldték a csomagot nem mentünk érte. A címzett is otthon volt végig és én is, semmilyen értesítést nem kaptunk. A "kedves" postások sokat sumákolnak mert ami nem fér bele a postaládába azt inkább visszaviszik és azt állítják, hogy hagytak ott értesítést, pedig nem hagytak.

A levélben közölte a posta, hogy fizessek még 1445 Ft-ot, hogy kiadják nekem a csomagot. Igy 4000 Ft-ba kerül egy 8 dkg-s csomag és még én mehetek érte és nincs elküldve a csomagom.

A csomagom értéke kb. 300 Ft volt, mondtam, hogy dobják ki nem megyek érte.

Soha többet Postai feladást. Ellenőrizhetetlen, hogy hagynak-e értesítést a Címzettnek, de jól lepapírozzák, hogy ők védve legyenek. Szélhámos postások.

jan. 17. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!