Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » FoxPost annyira hanyag?

FoxPost annyira hanyag?

Figyelt kérdés

Feladtak nekem egy csomagot 30-án.

Eddig még nem jött meg és a csomag lekérdezés-nél is azt írja, hogy az eladó még nem adta át nekik a csomagot. Fényképet küldött róla, hogy ott van a FoxPost-nál szóval nem értem.

Utánvétes tehát nem hiszem, hogy átverés lenne.

Felhívtam az ügyfélszolgálatom ők is azt mondták, hogy még nem adta át a csomagot. Utána azt mondta a nő, hogy elvileg ma kiürítették a trezort és lehet ott volt a csomagom de lehet, hogy nem.

Most ezek nem tudják, hogy hol van vagy átvették-e? Akkor ki tudja?

Van itt valaki akinek van tapasztalata ebben, hogy kb mikor érkezik meg? Ha mondjuk holnap kiveszik a trezorból akkor azt kiszállítják aznap vagy napok kérdése?

Már most látom előre, hogy mégegyszer nem kell ezt a szolgáltatást használnom.

#csomagküldés #FOXPOST #Csomag házhozszállítás
jan. 2. 17:38
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*Ennyire
jan. 2. 17:38
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon rossz a rendszerük, valószínűleg az automata nem jelentette le, hogy beletették a csomagod, így senkinek sincs fogalma róla, hogy feladták. Majd ha bescannelik a raktárban miután ürítették, meg fog jelenni.
jan. 2. 17:42
 3/13 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem itt kimondottan a feladó hibázott.

Ha átadta a csomagot nekem mindíg jelezte a rendszer

jan. 2. 17:57
 4/13 anonim ***** válasza:
60%
A csomag akkor kerül átadott státuszba, ha kivették a csomaagutomatából és be lett szkennelve a vonalkódja. Addig a Foxpost sem tudja, hogy nála van a csomag. Nem szállítják ki aznap amikor kiveszik az automatából, a legjobb esetben is kell azt követően 1-2 nap a kézbesítéshez.
jan. 2. 18:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

“Fényképet küldött róla, hogy ott van a FoxPost-nál szóval nem értem.”

Ez nem bizonyít semmit. Ha a csomagkövetésen nem látszik a csomag, akkor nem adta fel.

A csomagkövetés automatizálva van. Amikor feladják a csomagot, akkor az bekerül a rendszerbe. Ha nincs a rendszerben, akkor nem adták fel a csomagot.

jan. 2. 18:16
 6/13 anonim ***** válasza:
29%
Nem, nem kerül be a rendszerbe amikor beteszik a csomagautomatába. Amikor kiveszik és beszkennelik, utána kerül be.
jan. 2. 18:27
 7/13 anonim ***** válasza:

6

Tévedés, amikor otthon a laptopon beregisztrálom a csomagot, már akkor bekerül a rendszerbe. Amikor elhelyezem az automatában, az már a második lépés a csomagkövetésben.

jan. 2. 19:48
 8/13 anonim ***** válasza:
42%
7: ez így van, de amíg nem veszi ki az automatából a futár és nem szkenneli, addig “nem feladott” státuszban van, hiába történt már meg a feladás.
jan. 2. 20:13
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem, a FoxPost-tal még nem volt gondunk, max. talán egyszer...
jan. 2. 23:56
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Nekem eddig ahány csomagot kaptam, feladás (automatában elhelyezés) után jött az email, hogy elindult a csomagom. Amikor én adtam fel velük, szintén ment az email, hogy feladtam a csomagot. Téged nagyot átvertek.
tegnapelőtt 04:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!