FoxPost annyira hanyag?
Feladtak nekem egy csomagot 30-án.
Eddig még nem jött meg és a csomag lekérdezés-nél is azt írja, hogy az eladó még nem adta át nekik a csomagot. Fényképet küldött róla, hogy ott van a FoxPost-nál szóval nem értem.
Utánvétes tehát nem hiszem, hogy átverés lenne.
Felhívtam az ügyfélszolgálatom ők is azt mondták, hogy még nem adta át a csomagot. Utána azt mondta a nő, hogy elvileg ma kiürítették a trezort és lehet ott volt a csomagom de lehet, hogy nem.
Most ezek nem tudják, hogy hol van vagy átvették-e? Akkor ki tudja?
Van itt valaki akinek van tapasztalata ebben, hogy kb mikor érkezik meg? Ha mondjuk holnap kiveszik a trezorból akkor azt kiszállítják aznap vagy napok kérdése?
Már most látom előre, hogy mégegyszer nem kell ezt a szolgáltatást használnom.
Szerintem itt kimondottan a feladó hibázott.
Ha átadta a csomagot nekem mindíg jelezte a rendszer
“Fényképet küldött róla, hogy ott van a FoxPost-nál szóval nem értem.”
Ez nem bizonyít semmit. Ha a csomagkövetésen nem látszik a csomag, akkor nem adta fel.
A csomagkövetés automatizálva van. Amikor feladják a csomagot, akkor az bekerül a rendszerbe. Ha nincs a rendszerben, akkor nem adták fel a csomagot.
6
Tévedés, amikor otthon a laptopon beregisztrálom a csomagot, már akkor bekerül a rendszerbe. Amikor elhelyezem az automatában, az már a második lépés a csomagkövetésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!