Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ennyi hanyag eladó...

Miért van ennyi hanyag eladó egy apróhirdetési oldalon?

Figyelt kérdés
Nem értem az embereket,én is jó pár cuccot eladtam már teljes mértékben a vevő rendelkezésére álltam meg minden,de utóbbi időben olyanokba botlok kérdezek, nincs neki ideje írogatni le van írva minden aztán kb semmit sem tudok meg asz eladó termékről,meg meg sem kérdezi mi hogy,vagy nem is érdekli az egész szarik bele ilyesmi,hogy áll a csomag elégedett e az ember meg semmi.

2018. jún. 7. 20:40
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert az átlag ember kbszttl igénytelen. Én munkám révén emberek problémáit kell, hogy megoldjam alkalomadtán. Egy egyszerű mondatot nem tudnak befejezetten, hiba nélkül leírni, meg akkor sem ha valami panaszuk vagy problémájuk van és nekik van szükség valamire.
2018. jún. 7. 20:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is átlag ember vagyok,szóval csak néha van mit eladnom,de piszkosul fel tudja b..szni az agyamat az ilyen tirpák.Nem értem miért is árul bármit ha még konkrét tájékoztatást sem tud adni,meg tényleg szarik az egészre ha fel is adja a csomagot akkor nem szól,vagy közben sem törődik a vevővel,vagy meg vennéd a terméket de húzza a dolgot mint a rétes tészta meg ilyenek.
2018. jún. 7. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:
és a használt sz.ját még drágábban is akarja adni.
2018. jún. 7. 20:52
 4/4 A kérdező kommentje:

# 3

Na igen,amit én eddig eladtam az minden kitűnő állapotban volt.De találkoztam olyannal,telefont akart eladni szarrá gyalázva mindenhol esztétikai hibák a teló hát merészen volt hirdetve ötezerért de még akkor rá kérdeztem jaj a töltőt nem adja az kell neki,de a telefonra külsőleg még jó pár ezret kellett volna ráverni+még ugye töltő,próbáltam alkudni de dacosan jaj ez ennyit ér meg ilyenek.Most szint úgy egy telót néztem törött képernyő de szinte semmi konkrét adat le írtam a kérdéseket a válasz sz volt nincs neki ideje írogatni így került hozzá a többi le van írva,de őszintén amit le írt az nulla infó.

2018. jún. 7. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!