Pár hét kihagyással tegnap voltam bevásárolni. 20-25%-os drágulás lett??? Miért? Mi történt?
Még hó elején (!!!) 99 Ft-ért vettem kefírt, most 119.-, 3200-ért a vajat, most 4000.- ??? (Ugyanott.)
1800-ért füstölt szalonnát, most akciósan 2300???
Mi történt???
Fagyasztott rántott harcsa 4000 volt, most 5600???
A forintgyengülés beépült az árakba.
“ÉN foRinTban sZoktAM beVásáRoLni, nEM éRinT aZ euRó áRFoLyAM”
2: Ja? Ezek export áruk?? A Nádudvari rántott hal nem magyar????
Mindegyiken, amit vettem, magyar felirat van, külföldi nincs!
Így jártál.
Majd legközelebb megint szavazz a fideszre, aztán lepődj meg. 🤣
Nem megfelezi, csak a 27%-os elelmiszer AFA-t csokkenti 5-re.
Ez sajnos csak 22%, de jobb, mint a FIDESZ inflacioja.
"Mert a Tisza majd megfelezi az árakat:"
Biztos nem, de legalább az esélyt megadjuk magunknak a csökkentésére. Erre a pártra nem azért van szükség, mert olyan baromi jó lesz nekünk velük, hanem azért, hogy a királyság megszűnjön az országban. Legyen MINDIG fék a rendszerben. Mert az már egy jó ideje nincs...
"Nem megfelezi, csak a 27%-os elelmiszer AFA-t csokkenti 5-re"
Aha, hogyne. Ezt mondják. És az abból kieső árbevételt majd miböl fogja pótolni? Manfred Weberből? Ez nem úgy működik, hogy, na, holnaptól csökkentem 20%-kal, mert jó fej vagyok. Vagy emel mellette valami másban, vagy hitelből fedezi.
"azért, hogy a királyság megszűnjön az országban"
Előre megmondom neked: többet fog lopni és osztogatni a sajátjainak, mint Orbán. Lehet, hogy az első 1-2 évben nem annyira, de ahogy kiismeri a szakmát, az EU-s pénzekhez hozzáfér majd, magasról tojni fog a fejedre. Weber csicskája lesz, onnan pedig a németek összeszerelő gyára lesz még jobban mint eddig. Gondolod, majd Weber hazaviteti innen a gyáraikat, és eu-s fizetést fog adni mindenkinek? Francokat. Nekik így jó minden, ahogy van, nem hiába jön a bmw is. Ezt a kommentet elmentheted, 4-5 év múlva olvasd újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!