Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Pár hét kihagyással tegnap...

Pár hét kihagyással tegnap voltam bevásárolni. 20-25%-os drágulás lett??? Miért? Mi történt?

Figyelt kérdés

Még hó elején (!!!) 99 Ft-ért vettem kefírt, most 119.-, 3200-ért a vajat, most 4000.- ??? (Ugyanott.)

1800-ért füstölt szalonnát, most akciósan 2300???

Mi történt???

Fagyasztott rántott harcsa 4000 volt, most 5600???

#infláció #hiperinfláció #2024 #december #2024 decemberi infláció
dec. 31. 20:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%

Drága volt itt minden pár héttel ezelőtt is.

Lehet akciósan vetted a termékeket.

jan. 1. 08:08
 12/20 anonim válasza:
45%

#10:

A TISZA part azonnal csatlakozni fog az EU ugyeszseghez - amirol az ORBAN kormany hallani sem akar mar 13. eve.

Szerinted, egy olyan jogallamban, ahol az e-justice mukodik, hogy valosulna meg a FIDESZ-t felulmulo lopas ?

Persze, te, mint FIDESZ szavazo, nem tudsz semmit arrol, hogy az un. "Integritas Hatosag", aminek a bejelentett szekhelyen 2 eve nem lattak embert dolgozni, de meg csak egy biztonsagi ort sem, egyetlen ugyet sem jelentett.

Papiron minden van, de a valosagban semmi nem mukodik.

Amugy is, ebreszto, ha letorte OV az inflaciot, mi szukseg van a matol ervenybe levo inflacio-koveto adoemelesre ?

Ezeken azert gondolkodj el, mielott hagyod, hogy teljes agymosotta valj az MTVA propagandanak koszonhetoen.

jan. 1. 13:37
 13/20 anonim ***** válasza:

Semmilyen fidesz szavazó nem vagyok, nem voltam és soha nem is leszek. Utálom Orbánt mint a szart. De ne Magyartól (ex fideszes...) varjátok a csodát, ő biztosan nem fogja elhozni.

"Szerinted, egy olyan jogallamban, ahol az e-justice mukodik, hogy valosulna meg a FIDESZ-t felulmulo lopas"

Az egész EU parlament egy korrupt intézmény... erre utalt Orbán is, hogy mi jogon kérik tőle számon a korrupciót, amikor maga az egész Eu korrupt, továbbá a jogállamiságot vizsgáló bizottság elnöke épp letartóztatásban van ez miatt... Gondolja itt bárki, hogy Magyar majd ebből pont kimarad?:D Semmivel se lesz jobb Orbánnál. Egy pár évig elhiteti majd micsoda figura ő, de valójában semmi sem fog változni...

jan. 1. 16:49
 14/20 anonim ***** válasza:
ja: és kétszer arrogánsabb kétszínűbb Orbánnál...
jan. 1. 16:51
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Erre használják a karácsonyt, áremelésre.

Én ugyanazt a kefirt vettem 129-ért most, amit 1 hónappal ezelött 84-ért árultak. Friss lazac most 6900, 1 hónappal ezelött 4600 volt.

Én is meglepödtem.

jan. 2. 00:22
 16/20 anonim ***** válasza:
Az hagyján, de amikor Black Friday rányomják a 2800 Ft-os árra a 3200 Ft-os narancssárga címkét, hogy mekkora akció, na az még a pofátlanság netovábbja:D (egy ruhabolt)
jan. 2. 09:19
 17/20 A kérdező kommentje:
7: Az már nagyon érik, az ÁFA-csökkentés, viszont december elején is 27% volt az ÁFA, és mégis 25%-kal olcsóbb volt az élelmiszer, úgyhogy ez most ebbe a topicba nem releváns.
jan. 2. 23:39
 18/20 A kérdező kommentje:
11: Nem, a teljes árat írtam a kérdésbe!
jan. 2. 23:40
 19/20 A kérdező kommentje:

15: Ez sajnos nem átmeneti emelés!:(

Dec. 30. az már karácsony után van....

jan. 2. 23:41
 20/20 A kérdező kommentje:

16: Jelenteni kell a GVH-nak.

Amíg csak ide írod, addig "megtehetik". Valójában nem, mert törvénytelen, de ha nem kapnak miatta bírságot, meg fogják tenni.

Szerencsére nem általános ez a bűncselekmény.

(Olyat szoktam látni, hogy valami állandóra akciós, és mondjuk 6000 helyett 3950 Ft, és Black Friday-ra csak 100 Ft-ot visznek lejjebb.)

jan. 2. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!