Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha otthon, 3...

Mit csináljak, ha otthon, 3 munkanap elteltével vettem észre a nyugtán, hogy egy táskáért többet fizettem (9999Ft), mint a rajtalévő címkén feltüntetett vételár (7590Ft)?

Figyelt kérdés
Milyen jogaim vannak? Mit mondjak az üzletben? Mit kérhetek?

dec. 28. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Én visszavinném, hiszen nem a ráírt árat fizetted. Hogy érted, hogy mit mondj? Ennyit. Nem kell rögtön jogszabályokat idézni meg fogyasztóvédelemmel dobálózni. Ha beolvassák a vonalkódot, látni fogják, hogy a rendszerükben nem lett átállítva az ár.
dec. 28. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
Ha megvan a blokk (amin szerepel a 9999 Ft), valamint a terméken rajta van a címke, amin a 7950 Ft szerepel, akkor szimplán vidd vissza a boltba.
dec. 28. 16:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedvesek voltak boltban. Elismerték a tévedésüket és zokszó nélkül visszaadták a különbözetet. Tudom senki nem kérdezte, de ennek már találkoztam a szöges ellentétével is és ezért is előre felfújtam a dolgot magamban. Az eladó kérte a terméket, meg a blokkot, hogy "megnézze", majd leszedte a címkét, a blokkot összegyűrte és azt mondta, hogy nem történt tévedés. Akkor csak azért nem kezdtem balhézni, mert két óra múlva pont utazni indultam, de amúgy egy kanál vízben meg tudtam volna fojtani a pénztárost, ráadásul ez egy közismert multinál történt velem.
jan. 18. 21:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagyon durva a sztori. Én a két óra múlva utazásom ellenére is belefojtottam volna egy kanál vízbe a pénztárost. ;)
jan. 19. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!