Mit jelent ez a mai modern világban? "A visszautalást elindítottuk Ön felé, egy kis időt igénybe fog venni (pár munkanap) de igyekszünk minél hamarabb visszaküldeni Ön felé."
Konkrétan miről van szó? Kitől várod a pénzt és milyen jogcímen?
Egyébként az utalás pikk-pakk megvan, de nyilván ahhoz el is kell indítani előtte. Valószínűleg az "indítás" vesz igénybe - valamiért - több napot.
Okok? Ügyirattrolódás (előtted vannak még a sorban), ügyintéző 2 nap múlva jön vissza szabadságról, visszautalás előtt leellenőrzik, hogy valóban jogos a visszautalás vagy sem. Satöbbi...
Ez milyen cég?
Azért nem érkezett meg, mert még nem utalták el....
Egy étel webshoptól várom a pénzt. (Nem szűnt meg a cég. Korábban is hallottam más cégektől ilyet, de ôk se szűntek meg.) Erősen sérült volt a csomag és emiatt nem vettem át és visszautalást kértem újraszállítás helyett. (Az már eldőlt, hogy jogos-e.)
Valószínűleg akkor az lesz, hogy az ügyintéző nem jött vissza szabadságról, és amiatt, hogy szebben hangozzon fogalmaznak másképp, hogy "elindítottuk".
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!