Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most december 31 munkanap...

Most december 31 munkanap vagy pihenőnap?

Figyelt kérdés
Egyik oldal így, másik úgy írja. Két papír naptár van itthon, abból is az egyik pihenőnapot ír.

ma 10:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos munkanap, de sok helyen kivetetik szabinak mindenkinél. De nem értem, hogy lehet az év utolsó napja munkanap, mikorcmég a pünkösd hétfő is ünnep, pedig sokan nem is tudják mit ünneplünk aznap. December 31 meg mindenkinek olyan fontos, mint a január 1, szóval jó lenne ha munkaszüneti nap lenne.
ma 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
"December 31 meg mindenkinek olyan fontos, mint a január 1" - ez így durva általánosítás. Nekem pl. Szilveszter este 6-kor kezdődik, szóval én minden lelki trauma nélkül megyek dolgozni. (Persze, ha pihenőnap lenne, örülnék, mint ahogy a hétvégéknek is örülök.)
ma 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, de sokan készülődnek egész nap az estére, pl sütnek-főznek, vendégeket várnak stb. Èn se vagyok ilyen, én is megyek dolgozni. De a többség szerintem örülne neki, ha szabadnap lenne.
ma 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos egy munkamániás társadalomban élünk, ahol a többség utálja a szabadidőt, utálja a saját családját és inkább bejár dolgozni.

a dec 24-et is megvétózta valami gyökér, nehogy munkaszüneti nappá nyilvánítsák.

ma 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!