Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy tudnék pénzhez jutni 17...

Hogy tudnék pénzhez jutni 17 évesen?

Figyelt kérdés

Tudom előre hogy sokan lesznek itt negatívak, ha ezért jöttél inkább menj tovább!!

Nyilván nem szeretném otthagyni az iskolát és mivel technikumban vaggok 19 éves koromig tanulnom kell. Nyáron voltam diákmunkán ami nagyon jó volt és viszonylag jól is fizetett de tudnék valahogy pénzt szerezni tanév közben? Családi okok miatt a jövőmet szeretném megalapozni. Persze nyilván nem sok pénzről beszélek akár havi pár ezer/tízezer forint is nagyon jól jönne

tegnap 23:36
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ártana a sulinak, ha mellette melóznál. Fogsz még eleget...

Amúgy meg ugyanúgy, mint bárki más: profession.hu, jofogas.hu, megnézed, mit lehet diákmunkán és/vagy heti 1-2 napos részmunkaidőben csinálni, aztán vagy találsz vagy nem.

Az ilyen fiatalokkal sajnos sok munkahelyen köcsögösködnek, nem fizetnek rendesen, stb. úgyhogy javaslom, hogy készülj fel a konfliktusok felvállalására, visszaszólásra, annak a kikövetelésére ami megegyezés szerint jár.

tegnap 23:59
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom milyen technikumban vagy, de ha olyan van akkor idővel gyakorlatért is tudsz egy keveset, ott az ösztöndíj is ami jár (kemény tanulással elég sokat kaphatsz) ezeken felül diákmelók.
ma 00:02
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Bemehetsz a környéken élelmiszerboltokba is, azok gyakran keresnek robotot, de mindig mondd meg, hogy csak iskola mellett akarsz heti 1 napot, hétvégén. De ez nem azért egy álommeló...
ma 00:03
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Év közben is lehet diákmunkát vállalni
ma 00:17
 5/6 anonim ***** válasza:
76%
persze, elkezdesz yt-ra tartalmat gyártani, lehetőleg angol nyelven.
ma 09:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Fiuként diákmeló, tanitás, rokonnak bedolgozás, stb. Lányként ugyanez, vagy sugardaddy.
ma 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!