Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha elvinnéd a lottó ötöst, a...

Ha elvinnéd a lottó ötöst, a nyeremény mekkora részét fordítanád jótékony célra?

Figyelt kérdés
Csak őszintén!

ma 17:24
A kérdező szavazást indított:
a nyeremény összegének 5%-át vagy annál kevesebbet
5-10% között
10-20% között
20-30% között
30-40% között
40-50% között
50-60% között
60-70% között
70-80% között
80%-ot vagy afeletti hányadot
13 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Semekkorát. Lehet leszavazni.
ma 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Természetesen semmit. Amikor csóró voltam egy gazdag sem jött és adott pénzt.
ma 18:04
 3/10 A kérdező kommentje:
Pontosítom a kérdésem: jótékonykodás alatt nem kizárólag idegenek megsegítését értem, hanem rokonok, hozzátartozók támogatását is. Hiszen legelőször ők értesülnek az örömhírről és jönnek kéregetni. Márpedig egy rokont nem illik visszautasítani.
ma 18:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Ember tőlem egy vasat sem kap! Emberekkel foglalkozó szervezet se. Állatmenhelynek, állatkórháznak viszont bármikor elutalok egy milliót.
ma 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:

"Márpedig egy rokont nem illik visszautasítani."

LOL. Rohadtul nem érdekel hogy mit illik vagy sem. Üzletben nincs barátság.

ma 18:53
 6/10 anonim ***** válasza:
45%
Én megdupláznám a Victory Módszer™ -rel, aztán az eredeti összeget eladományoznám.
ma 18:53
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálam máris megvan a helye minden fillérnek, nem is futná belőle jótékonykodásra.
ma 20:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Én mindig adakozom egy keveset. Pl. a felesleges tárgyaimat elviszem adományboltba, időnként adok koldusoknak. Ha lottó ötösöm lenne, néha küldenék egy kis pénzt rászorulóknak, de azt nem tudom megmondani, mennyit. Mostanában is annyit szoktam, amennyi nem veszélyezteti a megélhetésemet.
ma 21:33
 9/10 anonim ***** válasza:

A nyereményből semennyit, nem vagyok én Teréz Anya.

Esetleg a későbbiekben a hozamból ha már nem tudnám értelmesen elkölteni vagy befektetni.

ma 22:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Rokonoknak semennyit, még csak az hiányzik, hogy bárki is tudjon róla. Alap, hogy senkinek sem mondanám el, mert akkor NAGYON GYORSAN elindul a szóbeszéd. Ha lehet csendben, titokban adományozni, akkor kisebb összegeket, max. 1-2 milliót.
ma 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!