Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 280 ezer neked mire elég?...

280 ezer neked mire elég? Ill. Szerintetek a mai árak mellett mennyit ér ennyi?

Figyelt kérdés
Érdekel, hogy ennyi szerintetek mire elég.

tegnap 18:18
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
Nekem, figyelembe véve az igényeimet, a leleményességem, az alázatomat és motivációimat kb 3,5 hónap teljeskörű kiadások fedezésére elég.
tegnap 18:22
 2/16 anonim ***** válasza:
75%

Nekem kb három hétre lenne elég. Saját hitelmentes lakásom van, nem szórom a pénzt, csak nem szeretem a legolcsóbb szarokat, akkor veszek olcsót, ha tudom (tapasztalatból), hogy kb egy minőség, csak az egyik cégnek több a marketing költsége. Plusz egyedül élek egy macskával. Nincs sok fix kiadásom.

Albérletben, esetleg gyerekkel kb semmire nem elég.

tegnap 18:25
 3/16 Szabobianka3 válasza:
Saját házam rezsije 30 ezer teloszamla 28 ezer. 2 gyerek van a többi kajára menne
tegnap 18:27
 4/16 anonim ***** válasza:
36%
Tisztességesen meglehet belőle élni egyedül és ha jól csinálod még marad is meg. Nekem volt olyan hogy a 272 ezres nettómból éltem két hónapig úgy hogy havi 100 volt az albérleti díj
tegnap 18:31
 5/16 anonim ***** válasza:

2 felnőtt+2 kisgyerek vagyunk. Hitelmentes ház.

A rezsi+net+telefon havi 50 ezer.

A kajakeret havi 140 ezer.

A benzin havi 45 ezer.

A kicsinek a pelenka+popsitörlő havi 10 ezer, másik átlag 10 ezer megy ruhára, játékra, cipőre,mikor mire.

Havi 25 ezer megy mindig hó elején tartalékba kifejezetten kocsiszervízre es elromló háztartási eszközökre.

Nekünk ez fér bele 280 ezerbe, de nyilván nem csak ennyi fizetnivalónk van.

tegnap 18:41
 6/16 anonim ***** válasza:
43%
Pont annyi az albérlet ,erre jönnek a számlák még.
tegnap 18:56
 7/16 anonim válasza:
40%

200 ezret költők el fűre egy hónapban. A kaja 100-150 (3 főre) ha egyébb benzin kb 60 ezer soroljam még? Még kaját sem írtam le. Kocsmába sehova bulizni nem járok..általában így hónap végén nem sok pénzem marad már..de én havi 600 ezret szerintem úgy költők el hogy nem sokat kell gondolkodni mire maradjon.

Egyedül..elképzelni sem tudom mi lenne ha barátnőm is lenne.

tegnap 19:04
 8/16 anonim ***** válasza:
80%
Utolsó: könnyebben terveznél majd barátnő mellett, ha nem kellene minden hónapban a gyepet kezelni a kertedben.
tegnap 19:08
 9/16 anonim ***** válasza:
Nekem az albira, rezsire meg a havi kajámra elég lenne, esetleg havi egy szórakozás is beleférne. Kb 260 körül szoktam költeni egy hónapban
tegnap 19:09
 10/16 anonim ***** válasza:
54%
2i0 ezer ft nsgyon is sok penz, csak az erteke semmi. Sajnos ebbol lehetetlen megelni. Arra eleg, hogy ne halj ehen....
tegnap 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!