280 ezer neked mire elég? Ill. Szerintetek a mai árak mellett mennyit ér ennyi?
Nekem kb három hétre lenne elég. Saját hitelmentes lakásom van, nem szórom a pénzt, csak nem szeretem a legolcsóbb szarokat, akkor veszek olcsót, ha tudom (tapasztalatból), hogy kb egy minőség, csak az egyik cégnek több a marketing költsége. Plusz egyedül élek egy macskával. Nincs sok fix kiadásom.
Albérletben, esetleg gyerekkel kb semmire nem elég.
2 felnőtt+2 kisgyerek vagyunk. Hitelmentes ház.
A rezsi+net+telefon havi 50 ezer.
A kajakeret havi 140 ezer.
A benzin havi 45 ezer.
A kicsinek a pelenka+popsitörlő havi 10 ezer, másik átlag 10 ezer megy ruhára, játékra, cipőre,mikor mire.
Havi 25 ezer megy mindig hó elején tartalékba kifejezetten kocsiszervízre es elromló háztartási eszközökre.
Nekünk ez fér bele 280 ezerbe, de nyilván nem csak ennyi fizetnivalónk van.
200 ezret költők el fűre egy hónapban. A kaja 100-150 (3 főre) ha egyébb benzin kb 60 ezer soroljam még? Még kaját sem írtam le. Kocsmába sehova bulizni nem járok..általában így hónap végén nem sok pénzem marad már..de én havi 600 ezret szerintem úgy költők el hogy nem sokat kell gondolkodni mire maradjon.
Egyedül..elképzelni sem tudom mi lenne ha barátnőm is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!