Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Alza miért csak 1,5 napot...

Alza miért csak 1,5 napot hagy, hogy átvegyem a csomagot az automatából?

Figyelt kérdés
Kicsit kevésnek érzem. Oké, hogy gyors meg minden, de ezt nem reklámozták.
dec. 18. 09:44
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nekem nincs szükségem az életemhez, mert nem gyógyszert rendelek.
dec. 18. 14:45
 12/22 A kérdező kommentje:
#12: Amúgy már megmondtam, hogy éld ki magad máshol. Ugyanaz a válaszoló vagy, mint aki korábban kekeckedett.
dec. 18. 15:40
 13/22 anonim ***** válasza:
0%

13# te vagy aki kekeckedik. Nem bírod felfogni hogy ki kéne venni a csomagodat a boxból időben.

De nekem tök mindegy, majd visszaviszik a csomagodat "nem vette át", jelzéssel. És akkor baxhatod. A te problémád nem a miénk. 😛

dec. 18. 15:55
 14/22 A kérdező kommentje:
Benn marad, vigyék vissza kit érdekel :)
dec. 18. 17:33
 15/22 anonim ***** válasza:
66%

Ha nem veszed át a megrendelésed, KÁRT OKOZOL a webáruháznak, akitől vásároltál.

Olyan ez, mint a LOPÁS.

dec. 18. 17:40
 16/22 A kérdező kommentje:
Hát persze. Biztosan nagy kár éri. Szerintem nem az én hibám, ha hamar visszaviszik. Ha sokan rendelnek akkor telepítsenek több automatát, de nem az a megoldás hogy kiviszik aztán 2 napot sem várnak a csomaggal.
dec. 18. 17:52
 17/22 anonim ***** válasza:
79%

"Hát persze. Biztosan nagy kár éri."

Ezt csak addig érzed így, amíg te vagy a károkozó.

Ám, ha te lennél az, akinek naponta többtucatnyi, hozzád hasonló, felelőtlen tolvaj pénzt vesz ki a zsebedből, akkor már másképp gondolnád.

dec. 18. 18:07
 18/22 A kérdező kommentje:
Kit érdekel? Letojom. Majd megsajnálom mikor 120 ezer forintért árul egy fejhallgatót és 4 millióért egy karácsonyfát.
dec. 18. 18:22
 19/22 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, te hol élsz, de egy normális, vállalható fejhallgató 250e-nél kezdődik.

Ami 120e, az teljességgel vállalhatatlan.

Karácsonyfát meg elvből nem veszek, soha nem az északi féltekén töltöm a karácsonyi időszakot, vannak jobb helyek is annál...

dec. 18. 18:26
 20/22 A kérdező kommentje:
Igen és gondolom valamire való karácsonyfa is 2 milliótól indul. Ezt a fejhallgatós hülyeséget is csak menőzésből írtad, remélem 250 ezerért veszel te is magadnak egy valamire valót.
dec. 18. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!