Alza miért csak 1,5 napot hagy, hogy átvegyem a csomagot az automatából?
2# minden üzletnek van egy menete. Ha nem tetszik neked, nem rendelsz onnan. Majd rendel más.
Egyébként meg bőven elég másfél nap egy csomagátvételre. Ha neked nem, akkor nem is volt olyan fontos az a csomag. Akkor a cégtől miért várod el hogy fontos legyen, tartigatni a csomagodat ingyen bérmentve az ő kárukra?
Gondolkozzál már.
Én Emag-gal jártam így tavaly decemberben. Úgy látszik, ilyenkor a karácsonyi őrület miatt a szokásos 3 nap helyett csak másfél nap az átvételi határidő. A baj az, hogy ezt általában nem közlik megfelelően.
Tavaly nekem ráadásul úgy volt, hogy a rendeléskor péntekre írta, hogy megérkezik. Én csütörtök dél kürül elindultam itthonról, külföldön voltam szombat estig, erre délután kettőkor jön az üzenet, hogy betették a cuccot az automatába. Sehogyan se tudtam volna átvenni másfél nap alatt, szerencsére volt olyan rokon, aki átvette helyettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!