Örülnétek a helyemben 10 ezer forintos céges utalványnak Karácsonyra?
Figyelt kérdés
Ez lesz a karácsonyi bónusz. Az Aldiba tudom levásárolni. Őszintén én örülök mert rosszabbra számítottam tavaly csak egy ceges kulcstartót kaptunk meg tollat.dec. 12. 21:40
12/24 anonim válasza:
Mi is ezt fogjuk kapni. Az én karácsonyi ajándékom a cégnek a beadott felmondásom lesz.
13/24 anonim válasza:
Én komolyan elgondolkodnék, hogy akarok-e egy ilyen olcsójános cégnél dolgozni.
10 ezer?! Nevetséges! Én már 10 éve is 30 ezer körül kaptam karácsonyi bónusz utalványt, pedig az egy kicsi magyar cég volt.
14/24 anonim válasza:
Hát engem a 30k sem érintett meg, ahogy az sem, hogy az év végi bónusz még mindig "csak" a fizetés 20%-a
15/24 anonim válasza:
#14 Nekem a 30k az 10 éve volt és már akkor sem volt olyan egetverően sok. Ehhez képest ma a 10k az semmi.
16/24 anonim válasza:
#15: Pont ezért írom, hogy engem sem hatott meg. Pláne, hogy igazából csak a nyűg van vele.
Papír formátum, nem mindenhol levásárolható, ahhoz sok, hogy csak úgy kib/sszam a szemétbe, ahhoz kevés, hogy nyugodt szívvel menjek levásárolni olyan helyre, ahol amúgy nem járnék vagy kártyával fizetnék és még sorolhatnám
17/24 anonim válasza:
Én nem örülnék, nincs a közelben Aldi, a 10 ezer meg nem is olyan sok hogy tényleg megérje azért utazni. Inkább csak nyűg, komolyan odaadnám valamelyik kollégának..
18/24 anonim válasza:
Mi most kaptuk németországba a fizu mellé 150 euró karácsonyi pénzt
19/24 anonim válasza:
En egy uveg bort kapok evek ota (kb 800 forint ertekben)
20/24 anonim válasza:
Mi 20€ utalványt kaptunk.. nem sokmindenre eleg, de jobb mint a semmi, orulok neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!