Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Örülnétek a helyemben 10 ezer...

Örülnétek a helyemben 10 ezer forintos céges utalványnak Karácsonyra?

Figyelt kérdés
Ez lesz a karácsonyi bónusz. Az Aldiba tudom levásárolni. Őszintén én örülök mert rosszabbra számítottam tavaly csak egy ceges kulcstartót kaptunk meg tollat.

dec. 12. 21:40
A kérdező szavazást indított:
Igen örülnék jobb mint a semmi
Nem örülnék
49 szavazat
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Ja aki 5 éve itt dolgozik az kapja. Aki kevesebbet az csak egy 5 ezres utalványt. Nekem ez az 5. évem pont itt
dec. 12. 21:42
 2/24 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem jobb, mint egy toll meg egy totál fölösleges kulcstartó.
dec. 12. 21:47
 3/24 anonim válasza:
48%
alkalmazottként dolgozok..mi karácsonyra kaptunk csokikat..egy üveg bort.felvágottat..kulcstartót kulacsot tollat..meg 13.havit is 325ezret, én eztis kevesellem😆
dec. 12. 21:53
 4/24 anonim ***** válasza:
96%

céges ajándékok meg 13. havi fizu, mit akarsz még? Van, akinek semmi nem elég.

dec. 12. 21:57
 5/24 anonim ***** válasza:
94%
10 ezerrel több mint a semmi
dec. 12. 22:25
 6/24 anonim ***** válasza:
91%

Persze, nem utasítanám vissza.

Én a fizetésemmel teljesen elégedett vagyok, így nem az éves bónuszra vagyok kihegyezve.

dec. 12. 22:32
 7/24 anonim ***** válasza:
74%

3!

En meg az eszedet "kevesellem"!

dec. 12. 23:33
 8/24 anonim ***** válasza:
85%

* Az Aldiban tudom levásárolni.

A hol kérdésre általában -ban, -ben a toldalék.

Amúgy kb. ennyire számítok én is, tavaly 12 ezerért kaptunk utalványt. Pedig régen 13. havit is kaptunk, még régebben meg még 14. havit is...

dec. 13. 00:30
 9/24 anonim ***** válasza:
83%

A semminél több. Amúgy meg szerintem totál megalázó. Minimum a legnagyobb címletet adnám, de az a nagggyon minimum. Amit minimum elfogadhatónak tartok az 30 ezer. Amit közepesen elfogadhatónak az 50 ezer. És ezek még messze nincsenek egy 13. havi fizetéstől.

De most őszintén, mit kapni ma magyarországon 10 ezer forintért? Félreértés ne essék, nem a nem becsülésről szólok. Mit ér ma 10 ezer forint? Ha pénzt ad a munkáltató, (utalványt), akkor ügyeljen arra, hogy ne legyen megalázó az az összeg.

dec. 13. 05:49
 10/24 anonim ***** válasza:
65%
Megkaptuk a karácsonyi ajándékot november közepén, sima hétköznapi is használható ruhákat, persze a cég logója rajta van, de jó minőségű stb, meg a héten a novemberi fizetéssel a 14. havi bért. Ja ez ausztria.
dec. 13. 05:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!