Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen internetes otthoni...

Milyen internetes otthoni munkákat lehet mellékállásban vállalni,ha nincs olyan irányú iskolád ?

Figyelt kérdés
ma 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem iskolának kell lenni, hanem megfelelő tudásnak. Grafikai munkák, fordítás, programozás

Az összes többi vagy jutalékos (tápláléklánc alja, hideget hívsz vagy spamelsz) vagy teljes kamu, behúzás, esetleg ilyen reklámkattintgatás pár centért.

Meg persze van egy pár kihalásos, de az azért kihalásos, mert nem fogod megtalálni internetes hirdetés során. Itt vannak pl. olyanok, hogy társkeresőkön te írogatsz a kamuprofilok nevében a pénzes előfizetőknek vagy valamilyen programot tesztelsz és véleményt írsz róla.

ma 11:44
 2/6 anonim ***** válasza:
alkalmazottként? max ügyfélszolgálat, vagy hideghívásos melókat
ma 11:49
 3/6 A kérdező kommentje:

1.

A grafikai munkák alatt mit.ertesz?

A fordítás még menne.

2.

Nem feltétlenül alkalmazott

Lehet szolgáltatás

Honlap szerkesztéshez érték, de senkit sem erdekel

ma 12:23
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor építs magadnak weboldalakat. Megfelelő forgalom mellett a hirdetésmeegjelenítés által generált bevételből is meg lehet élni.
ma 12:46
 5/6 A kérdező kommentje:

4.

és hogy tudok megfelelő forgalmat csinálni?

csináltam már honlapot amin holnap szerkesztést vállalok , egy csomó helyre fölraktam , fizetett facebook hirdetést is csináltam és senkit nem érdekelt

ma 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
úgy, hogy tartalmat írsz vagy íratsz rá.
ma 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!