Milyen internetes otthoni munkákat lehet mellékállásban vállalni,ha nincs olyan irányú iskolád ?
Nem iskolának kell lenni, hanem megfelelő tudásnak. Grafikai munkák, fordítás, programozás
Az összes többi vagy jutalékos (tápláléklánc alja, hideget hívsz vagy spamelsz) vagy teljes kamu, behúzás, esetleg ilyen reklámkattintgatás pár centért.
Meg persze van egy pár kihalásos, de az azért kihalásos, mert nem fogod megtalálni internetes hirdetés során. Itt vannak pl. olyanok, hogy társkeresőkön te írogatsz a kamuprofilok nevében a pénzes előfizetőknek vagy valamilyen programot tesztelsz és véleményt írsz róla.
1.
A grafikai munkák alatt mit.ertesz?
A fordítás még menne.
2.
Nem feltétlenül alkalmazott
Lehet szolgáltatás
Honlap szerkesztéshez érték, de senkit sem erdekel
4.
és hogy tudok megfelelő forgalmat csinálni?
csináltam már honlapot amin holnap szerkesztést vállalok , egy csomó helyre fölraktam , fizetett facebook hirdetést is csináltam és senkit nem érdekelt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!