Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Idén mennyi pénzt sikerült...

Idén mennyi pénzt sikerült félretennetek? ha a decemberi hónapot is hozzá vesszük?

Figyelt kérdés
én nekem rengeteg kiadásom volt idén, de a jővőhavival összesen 9000 eurót teszek félre idén. ami havonta 750 euró

nov. 26. 23:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
65%
De hát a December még el sem kezdődött…
nov. 26. 23:10
 2/27 anonim ***** válasza:
19%
5 millió körül.
nov. 26. 23:17
 3/27 anonim ***** válasza:
82%
0
nov. 27. 00:07
 4/27 anonim ***** válasza:
50%

Az évre eddig nullás vagyok, sőt most egy-két kiadás miatt még a tartalékhoz is hozzá kellett nyúlni másfél millával.

De a cégemből azért December végén tervezek kivenni 15-18 millió oszalékelőleget, attól függ még hogy alakul a köv pár hét. Ebből 12M körül befektetek, a többiből feltöltöm a tartalékokat meg a KP-t itthon.

nov. 27. 00:42
 5/27 anonim ***** válasza:
23%
Szinte 70000 eurot
nov. 27. 05:16
 6/27 anonim ***** válasza:
45%

Nekem 7 milliot sikerult egesz evben fekretenni.

Januarban volt 22 millio megtakaritasom, nost pedig 28 millio ft felretettpenzem van.

Mellette koltottem is rendesen...

nov. 27. 05:19
 7/27 anonim ***** válasza:
43%
Aki euróban takarított meg, az azért tette, mert tudja hogy a forint egy kalap szart sem ér?
nov. 27. 05:41
 8/27 anonim ***** válasza:
73%

Vagy mert külföldön élnek és eurót kapnak nem forintot pl...

Utolsonak uzenem

nov. 27. 06:03
 9/27 anonim ***** válasza:
47%
Két temetés miatt nullázni fogom magamat, ha a hitelre vissza akarok adni 200-ezret. Az év első felében jól éltem, a második borított mindent. :-(
nov. 27. 07:55
 10/27 anonim ***** válasza:
46%

9+

Illetve úgy nullázok, ha megveszem a régóta áhított kanapét. Ha nem veszem meg, akkor k.b. 140-E marad. De gyakorlatilag ugyanott leszek, mert egyszer meg akarom venni. Illetve nem számoltam bele, hogy milyen pluszt kaphatok a cégtől Karácsonyra.

nov. 27. 07:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!