Idén mennyi pénzt sikerült félretennetek? ha a decemberi hónapot is hozzá vesszük?
Figyelt kérdés
én nekem rengeteg kiadásom volt idén, de a jővőhavival összesen 9000 eurót teszek félre idén. ami havonta 750 eurótegnap 23:00
4/4 anonim válasza:
Az évre eddig nullás vagyok, sőt most egy-két kiadás miatt még a tartalékhoz is hozzá kellett nyúlni másfél millával.
De a cégemből azért December végén tervezek kivenni 15-18 millió oszalékelőleget, attól függ még hogy alakul a köv pár hét. Ebből 12M körül befektetek, a többiből feltöltöm a tartalékokat meg a KP-t itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!