Hol lehet olyan embereket találni, akik segítenek megvalósítani egy kigondolt terméknek a fizikai le gyártását ?
Figyelt kérdés
Konkrét van egy szerintem nagyon jó ötletem, egy ruhadarab, most nem írnám le mi a funkciója . Ezt az ötletet szeretnèm levédetni, majd megalkotni és gyártani .
Nem ebből szeretnék èlni, csak fizetés kiegészítés ként kezdeném el. Viszont szerintem ez egy 90%-os igényt teremtene a piacon, legyen az fiatal / idős és nemtől függetlenül .
nov. 25. 19:29
1/8 anonim válasza:
Keresel egy varrónőt, vagy varrodát, ők legyártják neked kis tételben.
Ha azt el tudod adni, akkor mész tovább.
Levédetni meg úgyse fogod tudni, ha akkora ütlet, akkor biztos, hogy fogják másolni. Kis eltéréssel maximum.
2/8 anonim válasza:
És miben kell a konkrét segítség? Mert ha van pénzed meg egy terved ami alapján meg lehetne varrni a próbadarabokat akkor arra tuti találsz a neten embert aki elkészít pár darabot.
3/8 A kérdező kommentje:
Ez nem egy sima ruhadarab, speciális . Egy sima varroda ezt nem tudná megcsinalni.
nov. 25. 19:47
5/8 anonim válasza:
Biztos van olyan ami meg tudja csinálni. Vagy egy varrónő. Csak keresni kell.
6/8 A kérdező kommentje:
Konkrét egy olyan ruhaneműt terveztem, ami nekem enged át kellemetlen (semmilyen) szagokat. Más szóval aki izzad nagyon, vagy állandóan fingik annak ez egy jó opció.
nov. 25. 19:55
7/8 anonim válasza:
Tehát ugyan úgy néz ki mint egy sima póló, csak olyan anyagból van ami nem enged át semmit. Ebben nem értem mi olyan speciális ami miatt ne tudná megcsinálni egy varroda sem.
8/8 anonim válasza:
Ehhez speciális szöveg kell maximum, összevarrni bárki össze tudja. Kérdés, hogy megvan-e a megfelelő szövet? Illetve, hogy szellőzik az anyag? Mert ha semmit nem enged át, akkor a viselője elég kellemetlenül fogja magát érezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!