Tiplino vélemény?
Figyelt kérdés
A mai világban eléggé sok a kamu és csaló oldal. Kéri a baskszámlaszámot. Mennyire valós a dolog? Megmerjem adni?ma 06:44
1/5 anonim válasza:
A bankszámlaszámoddal senki nem tud visszaélni, viszont azt ugye te se hiszed, hogy ez az oldal nem átbaszás, ugye?
2/5 A kérdező kommentje:
Hát őazintén kételkedek benne,de az ember szerintem mindent megpróbál a spórolás éedekében. Egyszer rendeltem azon keresztül,kaptam pár száz forintot. Nyílván semmit nem ér az az összeg,de sok kicsi sokra megy alapon gondolkozva gyűjtöm a palackokat is :D
ma 08:23
4/5 A kérdező kommentje:
Nem segítséget és sajnálkozást kértem. Nem csóró vagyok. Csak ha van lehetőség akkor megfogom a pénzt,ahogy az átlag ember teszi. Atya ég.. hova lett a világ. Baj ha az ember szeretné kézben tartani a pénzèt?
ma 10:59
5/5 anonim válasza:
Ha valós visszatérítéseket akarsz, akkor kérj a bankodtól erre alkalmas hitelkártyát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!