Van két kérdésem ami már régóta foglalkoztat. A többi lent. Tudtok erre válaszolni értelmesen?
Ha nincs fent a FB akkor nem is lesz hirtelen olyan sokat a kezedben a telefon és tudsz csinálni értelmes dolgokat is.
Semmiképp nem FB-ről tájékozódnék, akár milyen témáról lenne szó, tehát azért nem csinálnék “fake accot”.
Nem tudom, hogy mert másoknak beszélsz róla, az miért akadályozna céljaid elérésében. Én pont fordítva tapasztalatom: van egy tervem, elmesélem másoknak, sok sok jó ötlettel hozzájárulnak, van amikor egész nagy szelet problémákat megoldanak.
Szóval én nem úgy látom, mint te.
Nem kell fűvel fával mindent megbeszélni. Mindenkivel csak azt,amihez tud érdemlegeset hozzáfűzni.
Vállalkozással kapcsolatos dolgokat pedig kevés emberrel lehet megbeszélni. Elég csak abba belegondolni, mit beszélsz egy olyan embernek,akinek soha nem volt és nem is lesz köze vállalkozáshoz.
Pl Lidl kasszás emberkére az eltört kezedet nem bízod rá, hanem célszerűen orvoshoz mész.
Kell egy személyiség is ehhez. Nem mindenkinek való.
Lehet te sem vagy erre az útra való egyed.
Ha nem jön össze valami, ne a külső tényezőkre fogd, hanem gondolkodj el önmagadon.
Nézd át a dolgaidat, mi miért nem megy és ismerd el előnyeid,hátrányaid, hibáid.
Sokan már ott hasalnak el,hogy nem ismerik el,hogy nem nekik való az az út,amiről álmodnak.
Minden célhoz kell valami tevékenység,hogy célod elérd.
Ám nem mindegy mi is az a cél vagy/és tevékenység.
A motoros képességeid miben kiemelkedőbbek, mikben érdemes fejleszteni,fejlődni.
Nem érdemes olyat választani, ahol alap szinten vagy az alatt vagy.
Sok hozzád hasonlóval találkozni hasonló panasszal.
Ritka az olyan,akinek tényleg jobb a "csendben maradok és csinálom,elérem céljaim" helyzet előnyösebb.
Pl gyerkőc toxikus faék szülőkkel. Ott nincs miről beszélni. Egyértelmű.
Ez egyénfüggő. Aki nem a Facebookon él, annál kb tökmindegy.
Nekem rendes FB profilom van, de minthogy évente max 2-3 alkalommal postolok és nem likeokban mérem az értékemet, így nekem semmit nem jelentene, ha lejönnék a FB-ról.
Egy közösségi média regisztráció önmagában se nem rossz, se nem jó.
Nem gátol és nem segít a celjaidban.
Az, ahogyan és amire azt használod, az viszont nagyon is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!