Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » EMAG rendelés és NAV?

EMAG rendelés és NAV?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban olyanok válaszát szeretném megkapni, akik jártak már hasonló helyzetben.

Tavaly nyáron rendeltem az EMAG-ról termékeket, a cég talán lengyel ahonnét megkaptam. Nem is volt probléma a vásárlással.

Ma kaptam egy elektronikus levelet a NAV-tól (az Ügyfélkapus tárhelyemre szóval valódi) hogy a vásárlással kapcsolatban szolgáltassak be minden számlát egyebet és válaszoljak pár kérdésre. A levél tartalmazta, hogy mikor történt a vásárlás és más hozzá tartozó infót.

Nem értem miért kaptam ezt és az indoklás rész sem árul el sok mindent, csak hogy kötelezettségem van nyilatkozat tételre.

Járt már valaki így?

nov. 22. 15:29
 1/2 anonim ***** válasza:
64%
akkor szolgáltass be azt kész. Lehet lopott az áru és azért nyomoz a nav.
nov. 22. 18:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is kaptam nyilatkozattételre felszólító levelet, csak éppen arról a cégről kérdeznek, ahol már vagy 2 éve nem dolgozom.

Valószínűleg valami után nyomoznak és tanúvallomásokat kérnek be. Lehet, hogy nem csak tőled.

nov. 23. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!