Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az étel rendelés miért lett...

Az étel rendelés miért lett olyan aránytalanul drága?

Figyelt kérdés
Nem mintha állandóan rendelnénk, de ez a koronavírus előtti időkben azért arányosan jóval olcsóbb volt. 1000 Ft kiszállítási díj? Ennyit azért nem emelkedett a fizetés 4 év alatt!
nov. 13. 09:44
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Köszönd meg a kormánynak, hogy eltörölte a katát. Az biztos emelt a szállítási díjakon.
nov. 13. 10:03
 2/10 anonim ***** válasza:
77%
Mondjuk egy 3000Ft-os 32cm-es pizza se semmi, ahogy néztem.
nov. 13. 10:09
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 : As étel is drága, de a kiszállításról nekem a max pár 100 Ft volt meg. Vissza is néztem egy korábbi rendelés emailjét és ugyanarról a helyről konkrétan dupla áron tudnám ma megrendelni kiszállitással együtt.
nov. 13. 11:40
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
Komolyan nem tűnik fel, hogy milyen infláció van, hogy gyengül a forint, milyen újabb és újabb adókat vezetnek be, szinte már napi szinten...?
nov. 13. 13:31
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
- KATA módosítása, jövedéki adó emelése, gyenge forint, magas infláció, rezsicsökkentés eltörlése, árstopok eltörlése, háborús??? vészhelyzet miatti pánik, na meg természetesen Gyurcsány Brüsszel Soros miatt van ekkora drágulás.
nov. 13. 14:36
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Te amúgy barlangban élsz tesó? tudod h válság van?
nov. 13. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:

A kiszállítás mindig is luxus volt és az is marad. Aki a valaga alá rendeli a kaját, azt meg kell fizetni.

Egyébként meg gondolj bele. Szerinted kinek éri meg ingyen bérmentve furikázni kaját hurcibálni?

Számold már ki mennyi kaját kell kivinned hogy egy minimálbért össze tudj hozni magadnak?

Télen nyáron fagyban hőségben esőben ha canga akkor azért, ha jármű akkor azért.

Vagy ha nem tetszik, emeld meg a picsádat, pattanj bringára és menj el érte magad.

Jó sportolást.

nov. 16. 10:24
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 : Eddig sem rendeltem rendszeresen és ezután sem fogok. Csupán érdekes volt, hogy 4 év alatt duplája lett az ára.
nov. 17. 19:33
 9/10 anonim ***** válasza:
8# sokmindennek duplája lett az ára.
nov. 17. 20:01
 10/10 anonim ***** válasza:
47%

Nem volt luxus a rendelés. Régebben totál megérte mindenkinek úgyis, hogy ingyen szállítottak, mi meg adunk 200Ft borravalót a futárnak. Akkor még KATA se volt.

Változtak a dolgok.

nov. 17. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!