Kihez fordulhatnák? Többi lent!
Figyelt kérdés
Adóstárs vagyok a testvérem kölcsönébe, jelenleg fizeti de mindig késik vele ezáltal a bank már engem értesít. Próbáltam hitelt fel venni de mivel meg van az esélye hogy a későbbiekben nekem kell fizetnem (amit nagyon remélek hogy nem mert neki kellett) így mit tudok tenni?nov. 20. 17:28
1/7 anonim válasza:
Fordulj ügyvédhez, majd ő megmondja hogy mit tudsz vagy nem tudsz csinálni, de ez már nagyon eső után köpönyeg.
2/7 A kérdező kommentje:
De nekem sürgősen kelle pénz de igy a bank nem ad. Ha ki törleszteném akkor kapnák de 100.000 forint miatt nem szeretnék majdnem 2 millát fel venni.
nov. 20. 17:49
3/7 anonim válasza:
Milyen 100k miatt 2M?
Ha csak hasraütve beszélsz számokról, akkor pláne kellene egy ügyvéd.
4/7 anonim válasza:
Írt már ki egy másik kérdést ez a kérdező.
Ott azt kérdezte hogy hol kaphatna 100.000Ft hitelt magánembertől, mert nyilván nem hitelképes.
Csak ezt nem akarta csak privátban elárulni, hogy azért nem hitelképes mert a testvére kezese.
5/7 A kérdező kommentje:
3-as válaszoló majdnem 2 millió van vissza a kölcsönéből nekem csak 100 000 kellene, ha csak úgy kapok hogy ha ki törlesztem az övét majdnem 2 millát kellene fel vennem.
4-es válaszoló igazán el mondhatná hogy miről beszél...
nov. 20. 21:55
6/7 anonim válasza:
#5: Ja így már világos. Akkor viszont azt kell mondanom teljesen jogos, hogy nem ad a bank, aki ilyen feltételekkel nem kap ilyen kevés hitelt annak saját érdeke, hogy ne is kapjon, még ha ezt nem is látja be.
7/7 A kérdező kommentje:
Segitettem volna törleszteni de nem engedi, mindig azt mondja hogy majd le vonják de most velem szúrt ki. Volt már nekem is hitelem ki is fizettem mindet de most hogy ez miatt nem kapok nem tidom kihez tudnák fordulni.
nov. 21. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!