Van 100 millám. Meg akarom duplázni. Arra gondoltam
felkeresek egy tvt hogy csináljunk műsort hogy bemegyek a
kaszinóba aztán feldobom a pirosra. Ez jó ötlet lehet?
Figyelt kérdés
Szal a tv is jól járna meg nekem is fizetnének egy rahedli pénzt a műsorért.
Ha meg még sikerül is és bejön a piros akkor mégjobb.
Egyébként 100 millió egyáltalán nem sok pénz. Egy kereskedelmi csatornának meg pláne nem. Miert is lenne az?
Egy-egy kisebb, de vezető beosztású embernek 8 számjegyű a havi fizetése.
Akkor miért is sok 100 millió?
nov. 16. 23:02
13/28 anonim válasza:
#12: Azért sok nekik is, mert nem veri el ilyen f/ságokra, mint felvenni egy kamerával, hogy megpörgeted a rulettkereket
nov. 16. 23:06
14/28 anonim válasza:
Olyan dologra költeniük ami még több pénzt hoz nekik nem sok.
A te butaságodra elszórni pedig határozottan az. Ezért nem is fogják.
nov. 17. 00:08
15/28 anonim válasza:
Amúgy nekem ennél sokkal jobb ötletem van.
Nekem nincs 100 millióm, de a te ötletedet ugyan úgy meg tudnám csinálni, csak a tv előlegezze meg a 100 milliós fizetést, amit felteszek a rulettre.
Ha bejön lett 200 millióm, ha nem, akkor leforgatjuk újra a jövő héten, vagy az utána való héten. Még be nem jön a dupla.
nov. 17. 00:10
16/28 anonim válasza:
12: senki sem mondta, hogy sok a 100 millió. Ez relatív. Azt próbáljuk veled megértetni, hogy a nagyszerű ötleted nem ér ennyit egyik kereskedelmi csatornának sem. Nem azért mert nincs rá pénzük, hanem mert nincs ekkora értéke. De ha nekünk nem hiszel akkor ne várj tovább, keresd meg a kereskedelmi tevéket és válogass a jobbnál jobb ajánlataik között.
nov. 17. 00:28
17/28 anonim válasza:
Kerdezo te mit szivsz?? Engem ez erdekelne leginkabb 😆
nov. 17. 06:25
18/28 anonim válasza:
Én meg fogom még élni, hogy 100 millió forintunk legyen ebben az életünkben. Csak mi sokkal okosabbak vagyunk nálad. 100 millióért akkor is megdolgozott az ember, ha bitcoinban tejelteti. Te nem dolgoztál meg érte vagy vàgyálmokat kergetsz, ami érthető ennyi ésszel.
nov. 17. 06:42
19/28 anonim válasza:
Melyik kaszinóban lehet szazmilliós tétet tenni ruletten? 🤔 🤣
nov. 17. 07:39
20/28 anonim válasza:
Írták már hogy Victory módszerrel kell duplázgatni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!