Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van 100 millám. Meg akarom...

Van 100 millám. Meg akarom duplázni. Arra gondoltam felkeresek egy tvt hogy csináljunk műsort hogy bemegyek a kaszinóba aztán feldobom a pirosra. Ez jó ötlet lehet?

Figyelt kérdés

Szal a tv is jól járna meg nekem is fizetnének egy rahedli pénzt a műsorért.

Ha meg még sikerül is és bejön a piros akkor mégjobb.

Vélemény?

nov. 16. 17:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Tudod mennyit fizetnek a csatornák egy Mónika show szereplésért? Néhány százezret, és néha ki se fizetik.
nov. 17. 16:12
 22/28 anonim ***** válasza:
73%
21-es: a Mónika Showba szerepelt ismerősöm, illetve engem is leszólítottak utcán, hogy nem-e akarok menni. 10.000 Ft volt amit fizettek az ismimnek, illetve nekem is annyit ajánlottak. Pedig ő kiteregette a párkapcsolatát meg a terhességét meg minden mocskot.
nov. 17. 16:24
 23/28 anonim ***** válasza:

Kérdező, te olyan buta vagy mint a tök, és nagyon naív. Egy nagy amerikai tv csatorna se foglalkozna ilyen "remek" ötlettel, pedig nekik van pénzük. 100 millió Ft a két nagy kereskedelmi csatornának is relatíve sok, pláne egy ilyen nézettségét nem hozó valamiért. Ugyan mégis kit érdekelne? A nagyobb produkciók több száz milliósak lehetnek, vagy talán az 1 milliárdot is elérheti ami nagyon költséges. De azok 15-20 részből, és alkalmanként 1-2 órából állnak, amibe elég sok reklámot lehet

pakolni főműsoridőben.

nov. 17. 16:50
 24/28 A kérdező kommentje:

Jó hát lenne a műsorban egy több részből álló beszélgetés velem... megszólaltatnák a kaszinót, az utca emberét stb

Több órát ki lehet hozni belőle mielőtt betolom a nagyot a pirosra.

Aztán utana is duma.. szal több órás, több részes lehetne ez a sztori.

nov. 17. 17:22
 25/28 anonim ***** válasza:
57%
És szerinted ki kíváncsi arra, hogy egy vadidegen elbukik 100 milliót?
nov. 18. 05:36
 26/28 anonim ***** válasza:
Tiktokon ezzel sokkal tobbet keresnel mint holmi videoval
nov. 18. 06:27
 27/28 anonim ***** válasza:
Add inkább nekem azt a pénzt, az egész világ jobban járna.
nov. 20. 03:57
 28/28 anonim ***** válasza:
38%
Vagy nekem és afrikai vízellátására költöm
nov. 20. 06:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!