A webáruházak jó része már mindent megtehet a megrendelővel?
Rendeltem az Andipatikaja című webáruházból. Haladéktalanul átutaltam az összeget előre, a visszaigazolásukban megadott számlaszámra.
Másnap jött egy e-mail, hogy utalásra vár a megrendelés.
Írtam nekik, hogy hiszen már utaltam, nézzék meg. Nem válaszoltak. Ismét írtam, nem válaszoltak. Ötödik e-mailemre sem válaszolnak, eltelt már jó pár nap.
Nem tudom, mi történt a pénzemmel, ha ennyire nem akarják elismerni, hogy utaltam. (A visszaigazolást letöltöttem).
Sem nem válaszolnak, sem nem küldik az előre kifizetett termékeket.
Meddig várjak?
Gyakran szoktam rendelni webáruházaktól, soknál előfordul az utóbbi kb. egy évben, hogy egyre udvariatlanabbak, packáznak, tisztelet a kivételnek.
Mondom, hogy áldozathibáztatás. Miért nekem kell telefonálgatnom, amikor ők nem válaszolnak?????
Nagyon benned van az áldozathibáztatás.
Nekem az a bajom, hogy NEM VÁLASZOLNAK, holott az ő kötelességük lenne. Ne bennem keresd a hibát.
Utaltam, erre másnap azt írták, hogy utalásra vár a megrendelés. Ne írjanak ilyesmit, ha nem győződnek meg arról, hogy történt-e utalás.
Nem a banknak, és nem nekem van ezzel feladatom, ezt értsd meg.
Nem én vagyok a fizetett ügyfélszolgálat, hanem nekik illene a pénzemért teljesíteni, és kérdés esetén válaszolni. Főleg, ha a visszaigazolásban azt írják, hogy ha kérdése van, tegye fel itt.
Feltettem, egy hétig sem válaszoltak.
A jelzőidet ne osztogasd. És ne hazudj. Pont. Én befejeztem.
Egyébként már megkaptam a megrendelt termékeket, megnyugodhatsz.
Leszállás rólam!
"már megkaptam a megrendelt termékeket, megnyugodhatsz."
Nem mi idegeskedtünk :-)
Azt is megtette a patika, hogy felhatalmazásom nélkül eladta a telefonszámomat egy egészségcentrumnak, akik azóta hívogatnak, mióta sajnos rendeltem a patikától. Sőt, ma levél is jött attól az egészségcentrumtól.
Mindent megtehet, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!