Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A webáruházak jó része már...

A webáruházak jó része már mindent megtehet a megrendelővel?

Figyelt kérdés

Rendeltem az Andipatikaja című webáruházból. Haladéktalanul átutaltam az összeget előre, a visszaigazolásukban megadott számlaszámra.

Másnap jött egy e-mail, hogy utalásra vár a megrendelés.

Írtam nekik, hogy hiszen már utaltam, nézzék meg. Nem válaszoltak. Ismét írtam, nem válaszoltak. Ötödik e-mailemre sem válaszolnak, eltelt már jó pár nap.

Nem tudom, mi történt a pénzemmel, ha ennyire nem akarják elismerni, hogy utaltam. (A visszaigazolást letöltöttem).

Sem nem válaszolnak, sem nem küldik az előre kifizetett termékeket.

Meddig várjak?

Gyakran szoktam rendelni webáruházaktól, soknál előfordul az utóbbi kb. egy évben, hogy egyre udvariatlanabbak, packáznak, tisztelet a kivételnek.

#webáruház #kereskedői bánásmód
ma 07:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Már mindent.
ma 07:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Hívd fel őket!
ma 10:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindent vagy semmit
ma 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!