Mennyi lesz a bitcoin csúcsa?
" A bitcoin legközelebb 22000-23000 között lesz jó vétel, mielőtt újra felpattan az ott húzódó trendvonalról. "
Én 50 ért vettem és most másfélszeresséért kiugrhatnék kérdés vajon mennyi lesz a csúcs
10
Pontosan tudom, hogy nincs.
Fentebb leírtam, miről szól:
"kizárólag a hit és a meggazdagodási vágy hajtja az árfolyamot"
Egyetértek abban, hogy az érték és az ár különböző dolgok, és valóban, a bitcoin hálózata jelentős energiafelhasználással működik, ami fontos szempont, amikor az értékét mérlegeljük.
Azonban, ha így nézed a fiat pénznek sincsen értéke amire a 9 számjegyű részvényeid épülnek. A fiat pénz alapvetően bizalomra épül, és ez a bizalom az, ami fenntartja az értékét. De ha azt nézzük, hogy például, egyik fiat pénz sem volt még "örökéletű" aze emberiség történe során.Továbbá ha megnézzük az amerikai adósságviszonyokat és a pénznyomtatás jelenlegi rendszere mennyire fenntartható, akkor valóban érdemes megfontolni a saját pénzügyi döntéseinket. Az biztos, hogy a jelenlegi rendszer sok kérdést vet fel. A jövő, ahogy mondtad, valóban kiszámíthatatlan, de a technológiai fejlődés és a pénzügyi innovációk mindenképpen komoly hatással lesznek arra, hogyan látjuk majd az értéket a jövőben.
A 12-es a világ összes közgazdászánál okosabbnak hiszi magát merthogy ők bevallják hogy nem tudják hogy mi az a bitcoin.
Ahol most tart a bitcoin közgazdaságilag már annak se lenne szabad megtörténnie ha tényleg nem lenne értéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!