Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi lesz a bitcoin csúcsa?

Mennyi lesz a bitcoin csúcsa?

Figyelt kérdés
nov. 9. 03:26
A kérdező szavazást indított:
Ez az
100
200
300
Egymillió
10 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
100 ev múlva?
nov. 9. 03:48
 2/14 A kérdező kommentje:
A Mostani csúcsra gondolok
nov. 9. 03:53
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem olyan $180 000 - $300 000 között jövőre.

A blackrock tegnapelőtt vásárolt 18 000 Bitcoint $76 000 -áron ami számomra azt jelzi, hogy még jó áron lehet vásárolni.

nov. 9. 07:22
 4/14 A kérdező kommentje:
És nekik nem érte volna meg ugyanezt megtenni 15500-on?
nov. 9. 07:36
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
Ha jól emlékszem a BlackRock 2023 óta vásárol bitcoint.
nov. 9. 07:45
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Barmennyi lehet, fel is le is :).
nov. 9. 08:19
 7/14 anonim ***** válasza:
64%

A BlackRock bármennyi bitcoint megvásárolhat, ha holnapután nullára esik is az értéke, az olyan nekik, mint amikor egy légy száll a homlokodra, amit elhessegetsz.

Amíg meg megy a hype, addig gazdagodnak a sok pilótajátékoson. Merthogy a bitcoin jelenleg nem más, mint a világ legnagyobb pilótajátéka. Nulla érték van mögötte, kizárólag a hit és a meggazdagodási vágy hajtja az árfolyamot.

Új belépő pedig akad bőven e termék nélküli pilótajátékba, hisz világszerte 18 évesek milliói kezdenek bele életük nagy, meggazdagodási kalandjába azzal, hogy megveszik életük első kriptóját.

---------------

1

Lassan nullához konvergál annak az esélye, hogy 100 év múlva legyen még bitcoin, s hogy az internet (és az áram) a földi halandó számára hozzáférhető technológia maradjon.

-----------------

A bitcoin legközelebb 22000-23000 között lesz jó vétel, mielőtt újra felpattan az ott húzódó trendvonalról.

nov. 9. 16:26
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

" Merthogy a bitcoin jelenleg nem más, mint a világ legnagyobb pilótajátéka. Nulla érték van mögötte, kizárólag a hit és a meggazdagodási vágy hajtja az árfolyamot."

Küldjél már nekem akkor egy bitcoint.

nov. 9. 16:32
 9/14 anonim ***** válasza:
64%

"Küldjél már nekem akkor egy bitcoint."

Nem nagyon értem, ez hogy függ össze azzal, amire válaszoltad.

Nem veszek bitcoint, hisz nincs értéke. Ára van.

Az ár és az érték pedig nem ugyanaz.

Forintban 9 számjegyű értékben vannak részvényeim (s nem egyessel kezdődik), hisz azok ténylegesen létező, a mai társadalomban értéknek tekinthető dolgok. Persze, ez csak addig van így, amíg a jelenleg ismert civilizáció össze nem omlik.

Az is igaz viszont, hogy nem 20 éves vagyok, így én már jó eséllyel nem érem meg. Azt, hogy mi lesz itt az emberiség vonatkozásában 50-100 év múlva, jelenleg megtippelni sem lehet. Egy biztos, a jelenlegi irány egyszer biztosan véget ér, s az nem ezer év múlva lesz, hanem sokkal-sokkal előbb.

nov. 9. 16:43
 10/14 A kérdező kommentje:
Attól hogy nem tudod mi az értéke még nem jelenti azt hogy nincs is nekim
nov. 9. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!