Mennyi lesz a bitcoin csúcsa?
Szerintem olyan $180 000 - $300 000 között jövőre.
A blackrock tegnapelőtt vásárolt 18 000 Bitcoint $76 000 -áron ami számomra azt jelzi, hogy még jó áron lehet vásárolni.
A BlackRock bármennyi bitcoint megvásárolhat, ha holnapután nullára esik is az értéke, az olyan nekik, mint amikor egy légy száll a homlokodra, amit elhessegetsz.
Amíg meg megy a hype, addig gazdagodnak a sok pilótajátékoson. Merthogy a bitcoin jelenleg nem más, mint a világ legnagyobb pilótajátéka. Nulla érték van mögötte, kizárólag a hit és a meggazdagodási vágy hajtja az árfolyamot.
Új belépő pedig akad bőven e termék nélküli pilótajátékba, hisz világszerte 18 évesek milliói kezdenek bele életük nagy, meggazdagodási kalandjába azzal, hogy megveszik életük első kriptóját.
---------------
1
Lassan nullához konvergál annak az esélye, hogy 100 év múlva legyen még bitcoin, s hogy az internet (és az áram) a földi halandó számára hozzáférhető technológia maradjon.
-----------------
A bitcoin legközelebb 22000-23000 között lesz jó vétel, mielőtt újra felpattan az ott húzódó trendvonalról.
" Merthogy a bitcoin jelenleg nem más, mint a világ legnagyobb pilótajátéka. Nulla érték van mögötte, kizárólag a hit és a meggazdagodási vágy hajtja az árfolyamot."
Küldjél már nekem akkor egy bitcoint.
"Küldjél már nekem akkor egy bitcoint."
Nem nagyon értem, ez hogy függ össze azzal, amire válaszoltad.
Nem veszek bitcoint, hisz nincs értéke. Ára van.
Az ár és az érték pedig nem ugyanaz.
Forintban 9 számjegyű értékben vannak részvényeim (s nem egyessel kezdődik), hisz azok ténylegesen létező, a mai társadalomban értéknek tekinthető dolgok. Persze, ez csak addig van így, amíg a jelenleg ismert civilizáció össze nem omlik.
Az is igaz viszont, hogy nem 20 éves vagyok, így én már jó eséllyel nem érem meg. Azt, hogy mi lesz itt az emberiség vonatkozásában 50-100 év múlva, jelenleg megtippelni sem lehet. Egy biztos, a jelenlegi irány egyszer biztosan véget ér, s az nem ezer év múlva lesz, hanem sokkal-sokkal előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!