Szívtad már meg használtan vett dologgal?
MP3 lejátszót vettem kb 15 éve, vagy még régebben, egy ezresért. Nem volt füles hozzá, de nem is kellett, csak a lejátszó, úgyhogy nem tudtam kipróbálni, plusz azt mondta az eladó, le is van merülve. Otthon töltőre raktam, semmi, próbáltam megnyitni gépen, semmi, nem is érzékelte. Apám felhúzta magát, hogy ő megszereli, biztos az elektronika hibás, biztos leejtette az előző tulaj... Szétszedte, hát konkrétan semmi nem volt benne, csak egy üres váz volt 😂 mai napig emlegeti nekem, hogy hazavittem a döglött madarat büszkén, mint a macska.
*
A gyerekeknek vettünk ismerőstől emeletes ágyat használtan. Elhozták dobozos autóval, bepakoltuk a garázsba, hazajött a férjem, hogy összerakja, ő vette észre, hogy gyakorlatilag a fele hiányzik, én csak a deszkákat figyeltem, de amint ő nekiállt összeszerelni, rájött, hogy maximum egy ágy plusz a létra. Nagyon felhúzta magát, mert matracot újonnan vettünk hozzá, direkt méretet, úgyhogy felhívta az ismerőst, hogy nem felejtettek-e elhozni hozzá valamit, de állította az ismerős, hogy nem, amint szétszedték, rakták is be az autóba. Mondta a férjem, hogy ne akarjon átvágni, küldött fotókat, hogy mi van meg, ebből sose lesz ágy, nem hogy emeletes. Az ismerős meg húzta a száját, hogy ez nem így volt lerakva, a férjem akarja őt átvágni, de vigye akkor vissza, visszaadja az árát. Pár nap múlva már fent volt marketplacen, nem tudom, hogy végül át akartak-e vágni, vagy náluk maradt a többi része, csak nem merte utólag elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!