Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van ez a iCsekk app ahol be...

Van ez a iCsekk app ahol be tudom online fizetni a csekkjeimet. Nem használtam még soha. Ha befizettem online ki is dobhatom a csekket amit hozott a postás?

Figyelt kérdés

Mert ugye az applikációban ott lesz, hogy be van fizetve.

Szóval emiatt a csekket ami most is ott várakozik a konyhapulton kidobhatom a kukába, igaz?

Bocsi ha hülye kérdés, kicsit boomer vagyok már ehhez:D

aug. 3. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Persze, akkor már nem kell a csekk.
aug. 3. 20:10
 2/6 anonim ***** válasza:
10%
De miért dobnád ki ?
aug. 3. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen kidobhatod. De a csekk amúgy nem más, mint egy átutalás, ha átutalod a csekken lévő számlaszámra a pénzt, az is ugyanaz.
aug. 3. 21:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Kettes válaszoló: minek tartsam meg ha már online befizettem?

dísznek vagy mi?

aug. 3. 21:56
 5/6 krwkco ***** válasza:

"Kettes válaszoló: minek tartsam meg ha már online befizettem?"

Én rá szoktam írni, hogy mikor és melyik számlámról fizettem be. És együtt tartom azokkal, ahol nincs csoportos beszedés és fizetni sokkal később kell, mint ahogy megjön a csekk. Pl. helyi adók. Így könnyen tudom ellenőrizni, hogy mit fizettem már be és mit nem.

De ha mindent azonnal befizetsz, akár ki is dobhatod. Ahogy korábban mások írták.

aug. 4. 07:35
 6/6 anonim ***** válasza:
De minek foglalkoznál egy ilyen applikációval pluszban, amikor simán digitalizálhatnád a fizetést a csekkvárás helyett?
aug. 4. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!