Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha van egy hitelmentes felújít...

Ha van egy hitelmentes felújított lakásom,egy jó állapotú hitelmentes autóm az már itthon jónak számít?

Figyelt kérdés

Semmilyen hitelem nincs.

Relatíve fiatal vagyok 34f.

Szingli,se kutyám se macskám.

Van egy kis megtakarításom.

Azért minden évben eljutok valahová külföldre

( horvátországba, Görögországba vagy olaszba)

De őszintén, nem érzem azt,hogy olyan hú,de jól élnék.

tegnap 14:30
 1/7 A kérdező kommentje:

A lakást örököltem,a felújítását pedig a megtakarításomból fedeztem.

2018 suzuki Vitarám van, újonnan vásároltam megtakarításomból+hitel segítségével

5 évig fizettem a hitel törlesztőrészletét a kocsi után.

tegnap 14:48
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szóval van egy nem saját erőből vett kéglid, egy szükségtelenül nagy, de legalább olcsó kocsid, amit hitelből vettél és egyre inkább kifutsz abból az időből, amikor még normális nőt találhatsz.

Hát, nem jó, de épp nem is tragikus, vannak ettől rosszabb helyzetben lévők.

Én nem örököltem lakást, 32 évesen vettem saját megtakarításból és hitelből, kocsit meg 24 évesen vettem újonnan, szintén hitellel.

tegnap 15:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez így korrekt.
tegnap 15:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem például jónak számít, mert 54 évesen sincs autóm. Minden más megvan, ami neked is.
tegnap 16:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerinted? Azt még megértem, hogy a fizukra rákérdeznek. De hogy 34 éves van kocsid és házad? Milyen választ vársz? Hogy magyaroszági viszonylatban ez szörnyű??
tegnap 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem az érdekelne, hogy milyen ember vagy. Nekem ezek semmit sem jelentenek.
tegnap 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdezőnk nem él jól úgy, hogy már van saját lakása és külföldön is nyaralgat.
tegnap 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!