Szerintetek lesz ujabb inflacios hullam itthon, 408 megint az Euro?
A féleszű Gyurcsánynál a gazdasági válság közepén 280-300 Ft körül volt....mekkora hülye lehet a mostani, ha itt meg már 408 Ft, miközben a cseheknél és a lengyeleknél semmi nem történik az árfolyammal.
Jó lenne haa fideszes fogyatékosok behoznának pénzt otthonról, és befizetnék a költségvetésbe.
Értem hogy csak játék az ország, de legyen már tétje is ha elb@sszák a dolgokat.
Akkora infláció, mint az elmúlt pár évben volt, nem valószínű, hogy lesz. De az Euróhoz képest tovább fog gyengülni a forint, hiszen itthon a dilettáns politikusok kinyitják a mocskos pofájukat és máris zuhan a forint.
Mondjuk engem nem zavar, én Eurót keresek.
De vicces, hogy a Cseheknél pont fordított a helyzet, folyamatosan erősödik a korona. Csak nálunk ilyen idióta a kúrmány.
400 -> 420
Akkor csak ez miatt legalább +5% infla.
#6: Igen, ha így működne a világ. KÖzben a gazdasági növekedést duplájára, a hiányt felére becsülik és még lehetne sorolni a nettó hibákat már most. Ha még hozzávesszük azokat a baromságokat, amik meghintáztatják a forintot időről időre, akkor ennél csak lényegesen nagyobb lehet.
Valójában akkora a bizalmatlanság az ország felé, hogy a valós teljesítménytől függetlenül a külföldi tőke elveszítette a bizalmát, a politikával együtt. Kormányváltás nélkül már csak ezért is mélyülni fog a válság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!