Szemétség eladni másnak valamit, ha már lebeszélted valakivel előtte egy vevővel egy apróhirdetési oldalon?
Figyelt kérdés
De az új vevő például még aznap elmenne érte. Tegyük fel ha nemet mondasz, lehet hogy akivel lebeszélted már előre hirtelen meggondolja magát, így tuti elbukod.
Ti hogy szoktátok rendezni az ilyet? aki előbb jön?
nov. 2. 17:35
1/7 A kérdező kommentje:
- valakivel
nov. 2. 17:36
2/7 anonim válasza:
Én nem őrizgetek senkinek semmit egy 1 percig sem. Aki előbb jön (és megegyezünk az árban) az viszi. Foglalni foglaló ellenében lehet.
3/7 anonim válasza:
Én is jártam így már, kellemetlen volt, mert ezer ember ígérte, hogy jön majd egy népszerű cuccért, és ahogy #2 is, én se tartogattam, az első, aki el is jött először, vitte. Aztán napokkal később jelentkezett az egyik, hogy akkor jönne érte tényleg. Hát pont ezerből egy komolyan gondolta, hogy majd jön, így járt sajnos
4/7 anonim válasza:
Ezt meg kell mondani az érdeklődőnek, hogy aki előbb jön érte, annak adod oda. Vagy utaljon előre foglalót.
6/7 anonim válasza:
Én jártam úgy, hogy volt 2 szőlő présem, a vevő jött a kisebbért, de a nagyobb kellett volna neki. Arra már volt egy másik vevő csak pár nap után tudott volna jönni. Így sajnos nem lett üzlet. Természetesen a nagyságos úr, aki jött volna nem jött, így a nyakamon maradtak.
Itt megfogadtam akkor van eladva valami, ha a pénz a zsebbe van. Ha olyan dolog amit nehéz eladni, akkor meg főleg.
7/7 A kérdező kommentje:
na igen, foglaló nélkül azt ígér mindenki, amit akar.
nov. 4. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!