Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha a nyugdíjkorhatár örökké...

Ha a nyugdíjkorhatár örökké emelkedik, egyáltalán van értelme az önkéntes nyugdíjpénztáramnak?

Figyelt kérdés

Lelkesen rakosgatom ide is (bár van tbszem is), de ha örökké emelkedik a nyugdíjkorhatár, lehet, hogy célszerűbb lenne elfelejtenem? Úgy értem olyan érzésem van, mire oda érek így 20 év múlva lehet, hogy akár 75 év lesz a korhatár? Akkor még nem sokat élvezhetek belőle.

Az öröklés rész nem érdekel, egyelőre nincsenek örököseim.

nov. 1. 10:08
1 2
 11/11 anonim válasza:
Inkább másba fektesd a pénzed hátha önerőből előbb megengedheted magadnak, hogy kevesebbet vagy ne kelljen dolgoznod. Én 46 éves vagyok. Elékepzelni nem tudom, hogy még 20 évek kelljen leülnöm a nyugdíjig. Még egy ingatlanra gyűjtök. Ha az meglesz és kiadom akkor elég lesz 4 órában dolgoznom. Az úgy már teljesen élhető. ;)
nov. 30. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!