Mennyi pénzetek van a számlátokon miután mindent kifizettetek a gyerekeknek,a család mennyiből él/hó ? Vagy más szóval mennyi spórolt pénzetek marad?
Figyelt kérdés
okt. 31. 21:20
2/10 anonim válasza:
Sok - pont ezért nem mondom meg. Utálom amikor turkálnak a zsebemben.
4/10 anonim válasza:
Nem sok, mivel a megtakarításaimat nem pénzben tartom és végképp nem a bankszámlámon. Azt viszont nem értem, hogy miért érdekel téged az, hogy nekem, egy vadidegen, noname embernek mennyi pénze van.
5/10 anonim válasza:
Pedig vicceset írtam. Ennyi itt a fidess hívő?
6/10 A kérdező kommentje:
Bunkók
okt. 31. 21:56
7/10 anonim válasza:
#6 miért akarsz turkálni mások zsebében? Mitől lesz boldogabb az életed ha valaki azt mondja semmi sem marad, vagy ha azt mondja 500k marad?
8/10 anonim válasza:
7, nektek nem mindegy, miért kérdezi? Ha nem tetdzik a kérdes, miért nem görgettek tovább?
9/10 anonim válasza:
elég jól élünk külföldön...
jól megy a phaszunknak, azt is mondhatnám
10/10 anonim válasza:
Szinte semmi, pedig gyerek sincs. Nem is lesz, szerencsére nem is akarok. De ilyen helyzetbe akkor sem vállalnék,ha akarnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!