Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mernek közeledni a lányok felém, azért mert személy- és vagyonőr vagyok? Attól mert ilyen magas beosztásom van, én is olyan ember vagyok mint bárki más, szóval nyugi lányok.
Állok ingben a gyár bejárata előtt, mint a menedzserek, valahol ez is egy vezető/irányító munka, mint egy vezérigazgatói, szóval érthető az elegáns öltözék. Tekintélyem van, hatalmam van az emberek felett, a pozíciójuk felett. Én sétálgatok a gyárban amíg ők végzik a fizikai munkát, én meg a szellemi munkát...
DE
Én ezért keményen megdolgoztam, tisztességesen bejártam az OKJ tanfolyamra és KITŰNŐ bizonyítványt szereztem! Egyből kaptam is állásajnálatot. :) Szóval meg kéne értenie a lányoknak, hogy minden éremnek két oldala van, és nem kell tőlem tartani, attól mert ilyen nagyon-nagyon magas pozícióm van.
A biztiboy-ok a társadalom legaljai, az ország legnagyobb munkakerülőit csoportosító szakma, csak szólok. Egy utcaseprőt többe nézek, mint ezt a """szakma""" képviselőit.
A lányok nem azért kerülnek, mert te akkora király lennél, hanem pont ellenkezőleg...
Figyu, te nem vagy magas beosztásban, te senkit nem vezetsz.
Egy csini rucitól senki sem lesz nagykutya
Úgyhogy szépen nyugodj meg, és fogadd el, hogy inkább antipátia miatt nem kivancsiak rad a nők
húú szakadj meeg 😂😂😂😂 rélok'
na ilyen humor-önkritika hibriddel nem vagy elesett ember..
El vagy tájolva, te nem vagy a hierarchiában a melósok felett, te alattuk vagy. Te egy szükséges rossz vagy a cég számára, egy kikerülhetetlen pénzügyi pazarlás.
Pár melós előbb tudna téged kirúgatni, mint te őket, ne legyenek tévlépzeteid. :) Na menjél vasald ki a Török security-s nejlon fehér inged menedzserke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!