Munkához a felsoroltak közül egyiket sem ajánlanám. Forgótáras röhm-öt vagy Arminust érdemes venni. Sőt az Arminus még jobb, mert gyakorlatilag a nagy része valódi acél és nem spiáter. Természetesen csőre töltve biztonságosan viselhető.
2018. aug. 15. 17:10
3/10 A kérdező kommentje:
Ezek számomra drágák,de nem is ez a probléma,hanem az,hogy tényleg nem szeretnék forgótárast. Tudom,hogy elvileg "önvédelemre csak az a jó",de nekem az öntöltő jobban bejön pl. a nagy tár miatt is.
Ha csak ezek közül lehet választani,esetleg hasonló árban hasonló tudással,melyik konstrukció a legjobb?
2018. aug. 15. 20:46
4/10 anonim válasza:
Z914 a legjobb . A következő a COP de drága és alap COP jobban mutat . ALP a 3. elég 10 dbot betárazni majd csőre tölteni és a kakast visszaengedve tokba tenni . Nincs olyan ütés ami felülről érné a kakast . Majarov vezető és tárrugója is rugója túl hosszú 3 menet felesleg van rajta , emiatt alig lehet felhúzni de amúgy jó stuki . GEDIZ drága nagy kényes Carrera túl nagy kényelmetlen .
2018. aug. 15. 21:00
5/10 A kérdező kommentje:
4. Köszi! Látom vágód a témát,hogy volt mindhez szerencséd?
Szóval a zoraki a legjobb mind közül?
A 914-ben mi acél?
Van különbség a török és a keserű féle 914 közt?
Megbízhatóságban van különbség a 914 automata és a sima közt?
2018. aug. 15. 21:19
6/10 árokpart válasza:
Jó még alultárasban az élesből átalakított FÉG PA 63-as. Rendőrségi pisztoly egyébként, használtan 30 körül lehet venni már. Minden része acél, maximálisan biztonságos csőre töltve, maximális ütőszegbiztosítása van. Akármiylen leejtésnél még csak meg sem karcolódik.
2018. aug. 15. 23:03
7/10 árokpart válasza:
Figyelj már látom, hogy vagyonőr vagy. Miért nem próbálod meg megszerezni a lőfegyvertartási engedélyt.Mivel vagyonőr vagy a viselésit is megadnák szerintem, mert ugye indokolt a munkád miatt. Ha sikerülne Csehországban már vehetnél alultáras Shadow Ornage pisztolyt 50 ezer ft körül, 30 ezer ft körül CZ Brno 7,65-öst vagy egyéb jó fegyvert.
2018. aug. 15. 23:07
8/10 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam rajt,hogy majd megcsinálom,mivel akkor vállalhatnák fegyveres őr munkákat is,de ott csak a szolgálati fegyvert használhatom,sajátot nem.
Egyenlőre megfelel a gazpisztoly is,aztán majd idővel lehet,hogy lesz éles is.
2018. aug. 16. 07:52
9/10 anonim válasza:
Üdv . 22 éve vagyok gyűjtő , pár modell nem volt azért mert gagyik vagy beszerezhetetlen ritkaságok . TÖRÖK a ZORAKI csupán a forgalmazójuk más más ezek vannak felgravírozva a szánra . A lényeges dolgok acélok benne , azért jó stuki mert ez szerelt gumis kint és masszív . Van kakas nyugasz állás ezáltal az első revolverezve leadott lövés könnyű . A megbízhatóság függ : 1, tisztított olajozott fegyver , 2, a teljes tárkapacitásból 2-3 darabot ki kell hagyni úgy felhúzni 3, csőszűkítő gyűrű ebbe 4mmes középfurat elfér .Vegyesen WADIE PV és CS gázt tölts bele , ha lősz a kirántást és a mozgás közbeni gyors 2 lövés megint 2 lövést gyakorold gázzal és riasztókkal is ... Éles kilőve és ezekből a gázzá alakítottak közül negyedük sem működő lefutott kacatok . 30 ezerért nem kapható átalakított , 55-70 az áruk de csak dísznek .
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!