Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mernek közeledni a lányok felém, azért mert személy- és vagyonőr vagyok? Attól mert ilyen magas beosztásom van, én is olyan ember vagyok mint bárki más, szóval nyugi lányok.
Állok ingben a gyár bejárata előtt, mint a menedzserek, valahol ez is egy vezető/irányító munka, mint egy vezérigazgatói, szóval érthető az elegáns öltözék. Tekintélyem van, hatalmam van az emberek felett, a pozíciójuk felett. Én sétálgatok a gyárban amíg ők végzik a fizikai munkát, én meg a szellemi munkát...
DE
Én ezért keményen megdolgoztam, tisztességesen bejártam az OKJ tanfolyamra és KITŰNŐ bizonyítványt szereztem! Egyből kaptam is állásajnálatot. :) Szóval meg kéne értenie a lányoknak, hogy minden éremnek két oldala van, és nem kell tőlem tartani, attól mert ilyen nagyon-nagyon magas pozícióm van.
Értem én az iróniát és a poén is szeretem. Az elején még mosolyogtam is. Az a baj, hogy minden 70-es IQ-val rendelkező egyén el tudja végezni ezt az OKJ-t (sőt! Sokan még fegyvertartásit is szereznek). Semmi tekintélye nincs a szakmának, a 650 forintos órabérnek és az meg külön szánalmas, hogy kb a rendőrök szintjére emeled magad (ott legalább fizikai alkalmassági is van).
Tekintélyed és hatalmad meg nincsen sajna, mert ha valamit elcseszel, akkor még 200 másik hasonló kaliberű ember vár a helyedre. Szóval a hülye stílusod mellett még ez lehet egy nagy hiba.
Jaj istenem én nagyon elmosolyodtam ezen:D
Meg a kommentelőn is aki írta, hogy van ilyen ismerőse aki elhiszi magáról.
Lányként mondom, hogy nem a ruháját nézem a pasinak. :D Meg nem is közelednék:D Jöjjön oda a jól öltözött úri ember, ha megszeretne ismerni:D Nem olyan nehéz mutatvány!!:)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!