Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak (30-50) többsége utálja ha a "férfi" helyett más szóval utalnak a nemére?
A kérdésekben és válaszokban nagyon ritkán olvasom a "férfi" kifejezést, helyette "pasi", "hapsi", "csávó" és még rengeteg egyéb más szerepel. Akár férfi a kérdés feltevője, és magáról kérdez, vagy válaszol valamire.
A férfiak többsége akikkel erről beszéltem, kivétel nélkül zavarónak tartják (=rohadtul rühellik) a "pasi" kifejezést.
Most akkor mi a helyzet emberek, ne hagyjatok kétségek között.
A "pasi" szó annak a jelzése, hogy a hölgy nem akar vele beleereszkedni egy komolyabb kapcsolatba. Tartja, ameddig jól esik, de bocsika, ő belevaló, vagány nő, aki nem alázza meg magát holmi függőségi viszonyokkal vagy mélyebb érzelmekkel. Ennek az alapján vajon miért nem örülnek a pasik a pasizásnak?
Párdarabja a "csaj", azzal a különbséggel, hogy van egy vállalható, önállóságot sugalló zamata is, de a "csajom" bátran a "pasim" mellé illeszthető pökhendiségben. Mellesleg ez adta az abszurditását hajdani kedvencemnek, a régi tévéreklámban elhangzott "a csajom jövőre szülni akar" szövegnek.
8-as:-))
Hát ez apró költői túlzás, ettől függetlenül ezen nevetnem kellett.
Ne üssetek agyon, de általánosítás következik, aki nem bírja, ugorja át: a pasi nekem olyan szó, amiről társításként nyafogós hangú, kitartott (vagy erre utazó) lánykák ugranak be (tisztelet a kivételnek!). A férfi jellemzően a 25 felettiekre illik inkább, a fiatalabbakra fiú még simán elmegy.
Szerintem ti hülyék vagytok ;)....
Túl sok mindent láttok ebbe bele.
8-as ha megfelelő példával akarsz élni ez ügyben akkor ajánlom a "csajom" megnevezést...Az olyan mint a "pasim". A pina az rohadtul nem ugyanaz mint a pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!