Westend 25. évfordulóján ingyenes lesz a wc és működni fog az évek óta elzárt ikonokus Niagara vízesés?
Figyelt kérdés
Borzalmasan sokat esett a színvonal mióta fizetős lett a wc és ugyanúgy pusztulat állapotok vannak, csak már a pláza és környéke is rendszeresen húgy és fos szagú és gyakran drogos fecskendőkkel teli...okt. 31. 20:52
A kérdező szavazást indított:
Ingyenes lesz a wc és beindul a Niagara vízesés.
Rendezvényen idején is fizetős marad a wc és Niagarát sem kapcsolják vissza.
Egyéb/kifejtem.
8 szavazat
1/6 anonim válasza:
A sopredek mint te is, aki oda jar annak ez pont megfelel. Ha nem felelne meg akkor nem jarnanak oda es muszáj lenne javuljon a helyzet
2/6 anonim válasza:
Bocsi, őskövület vagyok 36 éves... 😅 A westendbe nem megy a vízesés??? ☹️ Miért szűntették meg? Mikor tini voltam, a 2000-es években rengeteget lógtunk ott. Már inkább netről rendelek, nem igazán járok plázákba.
3/6 anonim válasza:
A működő vízesés miatt pisilni kell, ezért lekapcsolták, hogy ne kelljen a wc-re menni.
4/6 anonim válasza:
Csak a wc miatt minek a westendbe menni ?
Ott van mellette a PU. az állomáson a sok szerelvénnyel, van rajtuk wc.
5/6 anonim válasza:
Pedig most a Niagara is termelné a fizetős wc belépőjegyekből származó bevételt...
Vicc az egész, hogy egy ekkora pláza nem tud kitermelni egy ingyenes, tiszta wct. Inkább havi sok millióért telepítget és karbantart sorompókat, elektronikus fizető rendszereket és ráállít néha több biztonsági őrt mellékhelységenként. Volt hogy rászoltak egy anyukára, aki a gyerekét vitte volna be kezet mosni és nem fizetett 2x200 ft-ot..
Azóta töredék pénzt és időt töltök csak ott.
6/6 anonim válasza:
Mióta nem sörözöm, nem kell wc-re menni a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!