Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Westendben hol lehet átvenni...

Westendben hol lehet átvenni packeta csomagot?

Figyelt kérdés
most használok először packetát, és a Westendet adtam meg átvevőhelynek. Annyit írtak, hogy a Prince Phone-nál lehet átvenni, de ott azt mondták, hogy máshol kell, és most nem tudom, hogy hol. A packeta appban a térkép is valami teljesen random helyet mutat, és sajna sehol nem találtam infót arról, hogy hol lehetne átvenni. Ha valaki gyorsan tudna segíteni, azt megköszönném

2023. szept. 6. 02:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Két Prince phone van, szerintem a másikba mentél, csak ezt ott elfelejtették közölni (amikor ott voltam, először én is a rosszba mentem be, de felvilágosítottak, hogy van egy másik üzletük). Vannak ezek a képernyők a Westendben, ahol tudsz üzletet keresni, szerintem ott próbáld meg, a Packeta térképen nem fogja rendesen kiadni
2023. szept. 6. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!