Megéri ételfutárnak lenni Szegeden?
Figyelt kérdés
Főállás mellett néztem a Woltnál és Foodoránál mellékállást, mint futár. Elolvastam a GY.I.K.-et, de csak érdekelne, akinek ebben személyes tapasztalata van. Vállalkozónak kell lennem? Ez milyen kiadásokkal jár? Van kötelező minimum kiszállítás, vagy annyit fizetnek, amennyit kiviszek? Mikre kell odafigyelnem, értem ezt pénzügyi szempontból is (pl. adózás), meg úgy általában. Előre is köszönöm azoknak, akik megosztják a tapasztalataikat!okt. 31. 13:03
2/6 anonim válasza:
Igen, kell hozzá vállalkozás, viszont ha a föállásodba legalább heti 36 órára bevagy jelentve, akkor ezután semmi költséged nem lesz. Tehát amit futárkodással keresel, az mondhatni netto bevétel. Egyedül az üzemanyagköltséget kell levonni.
Nincs kötelező minimum, woltál akkor mész online amikor szeretnél.
Foodoránál pedig műszakokat kell vállalni, és az elvállalt műszakot teljesíteni.
3/6 anonim válasza:
Én is szerettem volna futárkodni főállás mellett Szegeden. Mindkét nagy futár céghez jelentkeztem. Visszaigazolták hogy vették a jelenkezésem. De ezen kívül semmi sem történt. Hónapok teltek el, de nem keresnek. Szerintem itt Szegeden tök reménytelen hozzájuk bekerülni. Gondolom kevés futárra van szükség itt, Szeged kis város. 🤔
4/6 anonim válasza:
#3: Vagy csak inkább alkalmaznak filippínókat töredék áron a magyarokhoz képest.
5/6 anonim válasza:
Itt Szegeden nem jellemző. Konkrétan még sose láttam ázsia futárt a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!