Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A Media Markt az eladásban...

A Media Markt az eladásban ellenérdeltek? Más is tapasztalt már ilyet...?

Figyelt kérdés

Ma rendeltem volna 2 db JBL Ultimate-et (529 ezer ft náluk), ami több mint 1 millió Ft. Gondolom van rajta ezen az áron rendesen haszon, hogy megérje eladni...

Futárral nem szállítják ki, a nyíregyházi üzletet meg nem lehetett kiválasztani személyes átvételre, mert Kecskemétet meg talán Budapestet ajánlotta csak fel :D

Nyilván nem fogom őket telefonon felhívni, hogy pénzt adhassak nekik, megrendeltem máshol, csak vakarom a fejem, hogy ez nekik miért jó? Ennyire van lóvé, h már ellenérdeltek az eladásban?

Máskor is tapasztaltam náluk ilyet pár éve, azon is csodálkoztam már akkor, de betudtam annak, hogy "biztos bakizott a webes".

Nem háborít fel, mert igazából csak a jobb garancia miatt akartam volna őket választani, meg hogy személyesen elmentem volna értük, hogy hamarabb meglegyenek, csak a jelenséget magát nem értem.

Ha ez nem baki a részükről, mégis miért lennének ellenérdekeltek az eladásban?

okt. 30. 23:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Mivel csak 2 üzletben elérhető a termék, ezért máshol érdekes is lenne az áruházi átvétel.

Szállítással semmi probléma, de összesen 1 termék van csak raktáron.

okt. 31. 00:08
 2/13 anonim ***** válasza:
71%
Nyíregyházán átvehető.
okt. 31. 00:09
 3/13 A kérdező kommentje:

"Mivel csak 2 üzletben elérhető a termék, ezért máshol érdekes is lenne az áruházi átvétel." Ez a része oké, de átszállítással nem jöhet szóba? Tudtommal ilyen mindig van egy ilyen nagy üzletnél.

Nyíregyházán az üzletben láttam belőle 1 db-ot konkrétan, de az kiállított darab volt, amit mindenki összefogdos, nyilván azt nem vinném el ugyanannyiért, max kevesebbért, de attól még nem adják oda olcsóbban.

Én nekem csak az fura, hogy képtelen voltam leadni konkrétan rendelést, (azaz pénzt adni nekik) mert házhozszállítást nem engedélyezett, mint opciót, üzletben való átvételt meg szintúgy nem, mert nem ajánlotta fel a nyíregyházi üzletet, csak a másik kettőt.

okt. 31. 00:26
 4/13 anonim ***** válasza:
38%
Kipróbáltam egy fals címmel, nekem engedné a házhozszállítást a magyar postával. Igaz, csak 1 db-ra, mert ennyi van nekik raktáron. Ha nincs nekik 2, akkor kiszállítani sem tudnak annyit.
okt. 31. 05:52
 5/13 anonim ***** válasza:
65%

" Ez a része oké, de átszállítással nem jöhet szóba? Tudtommal ilyen mindig van egy ilyen nagy üzletnél." a Médiamarktnál is.

Áruházi átvétel opció=elmész abba az áruházba, ahol raktáron van a cucc, és átveszed.

Mediamarkt postapont opció=kiválasztod azt az áruházat, ahol át szeretnéd venni, és átszállítják oda, akár Nyíregyházára is.

Azt gondolná az ember, hogy egy faék egyszerű weblapot és a szállítási módokat értelmezni azért nem olyan bonyolult, de ezek szerint egyeseknek mégis. Aztán ahelyett, hogy felhívnád az ügyfélszolgálatot, ha nem értesz valamit, hogy magyarázzák el, hogyan tudsz vásárolni, mert zizi vagy hozzá, még ki is írsz ide egy kérdést, hogy a "bótahülye". Ok, pajtás.

okt. 31. 06:17
 6/13 anonim ***** válasza:
Előfordul az ilyen.
okt. 31. 07:47
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
Nincs olyan szó, hogy "ellenérdeltek".
okt. 31. 08:38
 8/13 anonim ***** válasza:
Ilyenkor a legegyszerűbb bemenni a boltba, és személyesen megkérdezni, hogy tudnál-e, vagy mikor tudnál 2 ilyen terméket az adott üzletben átvenni. Milliós tételnél már lehet, hogy megéri nekik az ország egyéb raktáraiból összeszednia megmaradt darabokat, átcsoportosítani Nyíregyházára.
okt. 31. 09:38
 9/13 A kérdező kommentje:

Értem. Azt felejtitek csak el, hogy vevőként nem az én kötelességem megcsinálni a sales részét, nem fogok még pluszban dolgozni, ha megvehetem máshol is.

Ezért nem fogok felutazni Pestre Nyíregyházáról, nem fogok ügyfélszolgálatnak telefonálni és nem fogok 5 percnél több időt sem tölteni a pénztár oldalon úgy, hogy webshopok tucatjainál nem kell megtennem.. mindezt azért, hogy nekik adhassam a pénzem.

Ha esetleg csak ők árulnák azt a terméket, akkor oké, de nincs így. Úgyhogy az 5-ös csak a saját buta gondolkodását bizonyítja azzal, hogy bevallottan mindenáron a media marktból venne valamit akkor is, ha máshol könnyebben megveheti. :'D

okt. 31. 11:25
 10/13 A kérdező kommentje:
Hát, te se menj pszichiáternek, nincs érzéked hozzá.
okt. 31. 11:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!