Átverések az ilyen nyereményjátékok?
Azok a fajta nyereményjátékokra gondolok amik csipszeszsackón, üditősdobozokon meg csokiszeleteken vannak, pl: telefont, tabletet, rollert stb lehet nyerni velük vagyis olyan dolgokat ami inkább a fiatalokat érdekli(pont azért is csipszel hirdetik és nem a zsíros kolbásszal). Én még soha nem hallotam olyat hogy bárki bármit is nyert volna ilyen módszerrel, szerintem hülyítés az egész, na meg ki az aki azzal foglalkozik hogy a tejeskávé belső kupakján lévő kódot a blokkal együtt töltőgeti fel a netre?
Szerintem arra mennek ki az ilyen nyereményjátékok hogy a beregisztrálás során begyűjtsék az adatokat, telefonszám, emailcím, lakcím, nem stb amiket kérni szoktak, vagyis adathalászat az egész.
Nem átverés, csak nem sok az esélye, hogy normális cuccot nyersz.
Én nyertem már ilyenen... saját logós Rubik kockát, aminek persze a minősége sehol se volt az eredeti Rubik kockához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!