Még talán Westel volt akkoriban és volt helyileg egy üzletük is. Valami promóció okán ha telefont vettél akkor nyerhettél egy biciklit meg egyéb dolgokat.
Anyám pont akkoriban vett egy új telefont és pár héttel később a helyi újságban jelentették meg a nyertesek névsorát. Hát anyám nyerte a bicajt.
Nagyon régen a Soproninak és a Tankcsapdának volt egy közös nyereményjátéka. Pár egyszerű kérdést kellett megválaszolni és lehetett nyerni dedikált Tankcsapda cd-t (konkrétan a Mire vagy kíváncsi volt rajta asszem 2 féle feldolgozásban meg a klip). Asszem 1000db-ot soroltak ki. Én voltam az egyik szerencsés.
Legutóbb a Telekom momentsen nyertem egy telefont. Majd nem sokkal később szóltak, hogy bocs, téves.
Egyszer valami rendezvényen nyertem öcsémmel egy társast. Meg ilyen apróságokat.
jún. 8. 03:10
2/15 anonim válasza:
Egy kollégám nyert csokipapírral arubai egzotikus nyaralást.
jún. 8. 07:03
3/15 anonim válasza:
2005-ben egy tükörreflexes digitális fényképezőgépet nyertem. Amit sikerült eladnom akkoriban másfél havi fizetésemért.
Pár éve a Coca-colával nyertem egy Sziget fesztivál napijegyet. Ezt is eladtam mert nem bírom a tömeget.
jún. 8. 07:48
4/15 anonim válasza:
Ilyen blokk feltöltéssel/ kódfeltöltéssel most sikerült először nyernem. Nagyon kicsi volt rá az esély, de végül a tartalék nyertesek közül sorsoltak ki. Rendesen meglepődtem rajta.
jún. 8. 13:00
5/15 anonim válasza:
12o forintos vásárlási utalványt! :D
Igen, jó régen volt... De a nevemet is bemondták a rádióba! :)))
jún. 8. 22:16
6/15 anonim válasza:
Tizenéve egy kozmetikai ajándékcsomagot. Ezen kívül soha semmit, pedig gyakran küldök be kódokat, veszek részt nyereményjátékokban.
jún. 10. 20:23
7/15 anonim válasza:
Pick nyereményjátékon nyertem 5000 Ft-os Emag vásárlási utalványt, még vagy 4 évvel ezelőtt. Amikor megküldték az értesítő mailt, azt hittem csak spam, de aztán felmentem a Pick oldalára és tényleg ki volt írva a nevem. Küldtek egy kódot, vásároltam vele, elfogadta az oldal. Nem éreztem, hogy a nyereménnyel megváltozott volna az életem, de azért jól esett, hogy két Lidl-ben vásárolt felvágott blokkjával visszanyertem 5000 Ft-ot. :) Addig se és sajnos azóta se nyertem még semmi mást ilyesmivel.
szept. 15. 19:10
8/15 anonim válasza:
1-es, ezt írtad: "...nyertem egy telefont. Majd nem sokkal később szóltak, hogy bocs, téves..."
Nem reklamáltál miatta? Kíváncsi vagyok mennyire általános dolog ez, mert nekem is van egy távoli ismerősöm, aki meg robogót nyert egy hasonló játékon, és neki is szóltak később, hogy ja, mégse. De ő kiverte miatta a balhét, és úgy tudom a végén mégiscsak megkapta a "nyereményét". Fura, hogy hivatalosan kiértesítenek valakit, aztán meg csak úgy visszakoznának. Szerintem akár fel is lehetne ilyenkor jelenteni a játék szervezőjét. Nem igazán fair dolog ez így.
szept. 21. 15:49
9/15 anonim válasza:
Hát, azért az is elég fura lenne, ha a legutolsó kis adminisztrátorok melléütései miatt mindig ki kéne utalni egy robogót... Ki szervezne akkor nyereményjátékokat?...
szept. 22. 14:02
10/15 anonim válasza:
Oké, de az is milyen eljárás, hogy kiértesítenek, hogy nyertél, utána meg, hogy "ja, mégse, bocs". Én fel lennék háborodva. Szerintem ez van akkora baki, hogy megérdemli ilyenkor a játék szervezője, hogy megfizesse ezt a tanulópénzt, akármekkora is legyen a nyeremény. Merthogy megtörténhet ugyan ez egy sportszelettel is, meg egy több milliót érő nyereménnyel is. Egy csokinál még lehet nem venném zokon, de ha kiértesítene a szerencsejáték zrt, hogy megnyertem a lottó ötöst, utána meg jönne egy bocsi levél, akkor lehet nem hagynám annyiban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!